Freeisms 1.08 skin değiştirme. Kendim buldum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Freeisms 1.08 skin değiştirme. Kendim buldum.
Selam arkadaşlar umarım faydalı olur. Öncelikle şunu söylemeliyim. Buna benzer bir konu daha önce farklı bir sitede anlatılmış ama 1.03 sürümü için. Ben tesadüfen kendim buldum daha dogrusu denedim ve mükemmel oldu. Şimdi gelelim nasıl olduguna.( skin'ler yusuf emre kardesimizin paylaşımı'dir teşekkürler.). Şimdi free isms programını telefon'a kuruyoruz. Biz hafıza kartına kuruyoruz. Fakat program telefon hafızasına yani ( c ) hafızasına freeisms diye bir klasör oluşturuyor. O klasör'un içinde skin klasör'u var. Açtığımız zaman içinde ki skin isimlerini göreceksiniz. O isimler zaten programın içinde ki tema ayarlarının içinde mevcut. Yusuf emre arkadaşın paylaştığı rar dosyasının içinde 30 adet skin var. Bunları kullanmamız için kullanmak istediğimiz skin'in ismin FreeİSMS_0x200218EF.mbm olarak değiştiriyoruz. Ve kopyaliyoruz. C/freeisms/skin/classic klasöru'ne. Üzerine yazılsın mi diye soracak evet diyorsunuz. Ve programa giriyorsunuz. Ayarlar/tema ayarları/sohbet arayüzü/classic olarak değiştiriyorsunuz yeni sıkın hazır. Arkadaşlar telefon hafızasında bulunan skin klasorunde 4 tane klasör var. Siz hepsine ayrı sikin atabilirsiniz. Böylece 4 tane birden değiştirmiş olursunuz. Yani sadece classic klasöru için geçerli değil. Ilk konu haydi hayırlı olsun.

pRime.

pRime.

Üye
bilgilendirme için teşekkürler deneyelim bakalım

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
pRime.

pRime.

Üye
Tamam dostum

snagzr

snagzr

Üye
bu programın aslının linkini verebilir misiniz ama versiyonu :( bulamıyorum yaaa

--------------- Ekleme ---------------

f.u.l.l versiyonu yani

global_deejay

Üye
olmadı yahu

place3461

place3461

Üye
1.20si varken 1.08ne gerek var

----------Eklendi @ 17:26:42 ---------- Yazıldı @ 17:26:22 ----------

1.20si varken 1.08e ne gerek var

Hasan

Üye
konu çok eski

place3461

place3461

Üye
m.m15.cn

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bunu askare giderken paylaştım :d: gittim geldim hala aktif konu. neyse yapamayan arkaşlar artık o sürüm tedahülden kalktı eger isteyen olursa 1.20 yi birkaç skin ile paylaşırım saygilar. ama o v3 e oluyor mu onu bilmiyorum

place3461

place3461

Üye
arkadaşlar ben bunu askare giderken paylaştım :d: gittim geldim hala aktif konu. neyse yapamayan arkaşlar artık o sürüm tedahülden kalktı eger isteyen olursa 1.20 yi birkaç skin ile paylaşırım saygilar. ama o v3 e oluyor mu onu bilmiyorum

1.20de skin için siteye bile gidip istediğin temayı indirebiliyorsun:) bakma bu konuyu açtıklarına eminim çoğu kişi son sürümü kullanıyordur. Bu arada v3e uyan program ^3e bile oluyor ben c7ye yolladım programı sıkıntısız açtı

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu açan benim zaten:d: çok eski evet ama sanırım arkadaşlar sembian a yeni geçmiş:ehe

----------Eklendi @ 21:38:46 ---------- Yazıldı @ 21:38:23 ----------

1.20de skin için siteye bile gidip istediğin temayı indirebiliyorsun:) bakma bu konuyu açtıklarına eminim çoğu kişi son sürümü kullanıyordur. Bu arada v3e uyan program ^3e bile oluyor ben c7ye yolladım programı sıkıntısız açtı

bu konuyu açan benim zaten:d: çok eski evet ama sanırım arkadaşlar sembian a yeni geçmiş:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt