Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
freedosun avantajları ve dezavantajları nelerdir
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHKE
Üye
Konu Sahibi
freedosun avantajları ve dezavantajları nelerdir
freedos bir notebookun avantajları ve dezavantajları neler.freedos bir notebook alırsam maliyeti ne kadar olur işletim sisteminin
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
Freedos yani işletim sistemsiz nette bir sürü windows sürümü mevcut indirip elle kurabilirsin. Sistem kurmak o kadar zor değil.
ANIL
Admin
Dezavantajı yok freedos bi seçenek sadece. Windows kurmayı biliyorsanız diski istediğiniz gibi yapılandırabilirsiniz. Yüklü gelen gereksiz programlarla uğraşmassınız.
Metin MF
Üye
arkadaşım laptop'u alır almaz götür bi net kafeye ver 20 tl yüklesin windows
AHKE
Üye
Konu Sahibi
bi tanıdık internet kafeci var ona gotureyim ozaman.arkadaş demişti sorun çıkartır flan ama sahtesini kurarsan eger diye.bu dogrumu
netsea255
Üye
bi şey olmaz senelerdir sahte windows serisi kullanıyorum.
AHKE
Üye
Konu Sahibi
tamam saolun
ugur1000
Üye
kardeş freedos bir dos türüdür işletim sistemi kurmadığında karsına sadece sıyah bı ekran çıkar ve bir yanıp sönen "_" gibi imleç bence git net kafeye netten temiz Windows 7 ultimate 32 bir indir DVD ye yazdır sonra 2-3 ₺ ver cık (kac saat kullanırsan artık xD) tak o cd yi laptopa bir tuşa basın diccek bas sonra gerisini ister istemez takip ediyosun