Püf Noktası Freedom apk artık çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

rajonrondo

Üye
    Konu Sahibi
Freedom apk artık çalışmıyor
arkadaşlar iyi günler öncelikle telefonum sony xperia z rootlu android sürümü 4.4.4 telefonun android sürümünü 4.2.2 ve 4.3 yaptım freedom çalıştı ama bu sürümde çalışmıyor ne yapmam gerek önerisi olan var mı ?

omer durus

omer durus

Üye
calismiyor derken nasil bir hata aldin

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende de olmuyor freedom açıkken bile markete giriyor

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Bende freedom calisiyor satin alim yapabiliyorum , uygulama açıkken marketede giriyor ondada sorun yok
İlle listesindeki bir uygulamayı mı satın almalıyız?

Yani marketteki paralı bir uygulamayı direk alamıyor muyuz

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Bunu nasıl kullanıyorduk yahu unuttum :)

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
En son baktığımda çalışıyordu

rajonrondo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizlerin android sürümününüz 4.1.2, 4.2.2, 4.3 veya 4.4.2 dir bu sürümlerde benimde çalışıyor freedom sorun yok ama kitkat 4.4.4 yaptm örneğin subway de satın alma işlemi denedim bağlantı yok hatası aldım defalarca başka başka oyunlardada denedim aynı şey değişmiyor [/url][/IMG]

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
arkadaşlar sizlerin android sürümününüz 4.1.2, 4.2.2, 4.3 veya 4.4.2 dir bu sürümlerde benimde çalışıyor freedom sorun yok ama kitkat 4.4.4 yaptm örneğin subway de satın alma işlemi denedim bağlantı yok hatası aldım defalarca başka başka oyunlardada denedim aynı şey değişmiyor [/url][/IMG]

Benim kitkat 4.4.2 sorun yok, belki uyumlu degildir guncelleme gerekiyor olabilir

SHS

SHS

Üye
Uygulamayı açınca çıkan listedeki her uygulamada işe yarıycak diye bişeyde yok bu arada :D

Üst Alt