Free Zone (Serbes Bölge ,Özgür Bölge)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RealMorphine

RealMorphine

Üye
    Konu Sahibi
Free Zone (Serbes Bölge ,Özgür Bölge)
Sms paketleri nasıl yapılıyor free zoneda

:allalla:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Biraz daha büyük yaz okuyamayan arkadaşlar olabilir. Yazıları tabiri caizse hayvanca yazabildiğine göre google'da arama yapabilme kabiliyetine de sahip olduğunu düşünüyorum. Yoksa da buyur link :

RealMorphine

RealMorphine

Üye
    Konu Sahibi
Abi Kuzen büyütmüş Özür dilerim
öyle oynuodu

kpln04

kpln04

Üye
Beleş bölge :D yaw ayrıca şu free zone a nasıl geçecez

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Abi Kuzen büyütmüş Özür dilerim
öyle oynuodu
tamam dostum umarım sorunun çözülmüştür.

----------Eklendi @ 14:30:58 ---------- Yazıldı @ 14:27:11 ----------

Beleş bölge :D yaw ayrıca şu free zone a nasıl geçecez

Öncelikle şunu söyleyeyim Vodafone FreeZone bir tarife değildir. Vodafone FreeZone gençlere yönelik etkinlikler için kullandığı markasıdır. Bahsettiğiniz tarifenin asıl adı Özgür Genç tarifesidir. ve bu tarifeye şu şekilde geçebilirsiniz ;

Aboneliğin tarife kriterlerine uygun olması durumunda(25 yaş sınırı vardır);

Yeni abonelikler için sana en yakın Vodafone Cep Merkezi'den;

Mevcut faturasız aboneler için ise:
Mevcut faturasız aboneler için ise:
7048'i arayarak, GENC yazıp 7048'e göndererek
Size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayabilirsiniz.
Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542 'yi ;diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 4440542'yi arayarak ulaşabilirsiniz.
Online Self Servis'ten "Tarife İşlemleri" adımından hemen tarife değişikliği yapabilirsiniz.

kpln04

kpln04

Üye
tamam dostum umarım sorunun çözülmüştür.----------Eklendi @ 14:30:58 ---------- Yazıldı @ 14:27:11 ----------Öncelikle şunu söyleyeyim Vodafone FreeZone bir tarife değildir. Vodafone FreeZone gençlere yönelik etkinlikler için kullandığı markasıdır. Bahsettiğiniz tarifenin asıl adı Özgür Genç tarifesidir. ve bu tarifeye şu şekilde geçebilirsiniz ;Aboneliğin tarife kriterlerine uygun olması durumunda(25 yaş sınırı vardır); Yeni abonelikler için sana en yakın Vodafone Cep Merkezi'den; Mevcut faturasız aboneler için ise: Mevcut faturasız aboneler için ise:7048'i arayarak, GENC yazıp 7048'e göndererekSize en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayabilirsiniz.Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542 'yi ;diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 4440542'yi arayarak ulaşabilirsiniz.Online Self Servis'ten "Tarife İşlemleri" adımından hemen tarife değişikliği yapabilirsiniz.
kendimi gerizekalı gibi hissettim birden :( hat benim üzerime değil o kişide şuan askerde imza istiyolar yeni hat a ise 30 tl istiyolar :P

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
kendimi gerizekalı gibi hissettim birden :( hat benim üzerime değil o kişide şuan askerde imza istiyolar yeni hat a ise 30 tl istiyolar :P

Gerçekten numara taşımada sim kart ücret istemeyen operatörler yeni hat satarken 28-38 TL gibi fiyatlar istemesi bana da çok mantıklı gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt