Free Rapid Downloader Güzel Bir Program

Sponsorlu Bağlantılar

Programı nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    40
bassasy

bassasy

Üye
    Konu Sahibi
Free Rapid Downloader Güzel Bir Program
arkadaşlar bu program rapidten dosya indirecekler için çok güzel bir program bu programdaki iyi özellikler Şöyle:
1-Linki direk kopyala dediğimizde programa ekliyor.

2-program indirmeleri sıraya koyuyor ve bekleme süresini filan hepsini otomatik olarak yapıyor sizede inmesini beklemek kalıyor.

3-linkleri çoklu olarakta ekleyebilirsiniz örneğin bir sayfa dolusu link var bunları tek tek yapmaktansa hepsini seçip kopyaladığınızda direk listeye ekleniyor.

3-Rapidshare,Rapidshare Premium,bodongo,bagruj,bitroad,co,Cobrashare,czshare,Czshare premium,dailymotion,depositfiles,hotfile ve bunungibi daha birçok siteyle uyumludur.

4-Özellilkle free user kullanıcıları için bulunmaz bir nimet linkleri beklemeden listeye alıp başlattığından ve bunları sıraya koymasından dolayıda kayıp olan zaman minimuma iniyor.

5-Kurulum yok.Kurmaya gerek yok java program olduğu için klasördeki frd belgesine bastınızmı direk açılır.

6-premium kullanıcılar için hiçbir sorun yoktur.Direk İndirebilirsiniz ve 6 değişik premium hesaptan paralel download yapabilirsiniz.

7-İndirmeler bittiğinde isterseniz bilgisayarı kapatır,uykuya alır.

8-Türkçede dahil 20 tane dil desteği

9-yardım bölümünden yardım videosunu izleyebilirsiniz.

10-40 a yakın tema ile görsel zevk en üst düzeyde.
daha ne olsun:bilmem:

Bir teşekkürü çok görmeyin:mahcup:

• Beğen
Tepkiler: şifre123456, skyfer, ene_374 ve 13 diğerleri

passiv€ aggressiv€

Üye
saol paylaşım için :spr

bassasy

bassasy

Üye
    Konu Sahibi
ne demek her zaman.

iambe

Üye
çok teşekkürler arkadaşım:oke:

conculas

Üye
eline sağlık

drakula_ss

Üye
premium ile rapidden indirme yapabilecek bi program arıyordum umarım işe yarar teşekkürler

sanchz

Üye
teşekkürler :oke:

byfantast1c

Üye
link ölüü arkadaşım bi yenilersen.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ben bir program paylaşmıştım rapid ardı ardına dosya indiriyordu.Bekleme süresi falanda yok IP değiştirip anında çekıyordu İndirmeler arası 15 dakıka beklemeyi yok edıyordu sonradan konuyu kayıp ettim çöpe taşıdılar sanırım

ruzgar_3838

Üye
:oke: çok sağ ol

bassasy

bassasy

Üye
    Konu Sahibi
ne demek ben teşekkür ederim bu arada linkler sağlam

xtrent

Üye
arkadaşım antivirüsüm tehtit olarak algıladı........

bassasy

bassasy

Üye
    Konu Sahibi
allah allah bende birşey yoktu tarattım ama herhalde benimki bulamadı varsa şimdiden özür dilerim elimizde olmayan sebepler işte

Heroata

Heroata

Üye
Ayy meraklandm inş mipony gibi resim doğrulama istemez :D

---------- Eklendi @ 13:16:09 ---------- Yazıldı @ 13:13:21 ----------

a java as occured ne :D ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt