Free mobile msn HIER

Sponsorlu Bağlantılar

suluman00

Üye
saol

çitgöl

Üye
sağol eline sağlık

osezer10

osezer10

Üye
saol dostum bu bedavamı acıo msni kontör yemiyomu

bozkurdum66

Üye
ya kardeş paylaşımın için bi sey demiyorum ama pro bi işe yaramaz bağlanmaya çalıyo ama öyle kalıyo ne bağlanamıyo nede bağlanıyo saol

silentcrocodile

Üye
teşekkürler...

mavi_kral_23

Üye
ya kardeş paylaşımın için bi sey demiyorum ama pro bi işe yaramaz bağlanmaya çalıyo ama öyle kalıyo ne bağlanamıyo nede bağlanıyo saol

katılıyorum arkadaşa bağlanıyor diyo kalıyo

metto-tekno

metto-tekno

Üye
sERTİFİKA SORUNU :(

luupuus

luupuus

Üye
sağol

123SWSW

Üye
sertifika suresı ıcın telefon ayarlarını gerıye alın
:d saolasın

cs1453

cs1453

Üye
n80 de gprs ten beleşmi??

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
sürekli sertifika süresi geçmiş mesajı çıkıyor.Tel E 65,sorunun sebebi konsunda bilgisi olan var mıdır acep?
kardeş telefonun süresini tarihini biras geriye al yüklemeyi ondan sonra yap mesela bi sene geri alabilirsin yükle sorun çıkmaz daha sonra tarihi tekrar düzeltirsin kolay gelsin keyfini çıkar:oke:

omer_268

Üye
saol arakadaşım

com_angel

com_angel

Üye
aynı sorun bende de var kardeş kafayı yicem ya :@:aman2:

sürekli sertifika süresi geçmiş mesajı çıkıyor.Tel E 65,sorunun sebebi konsunda bilgisi olan var mıdır acep?

arkadaşlar süresi geçmiş sertifika ile alakalı bişey değil nokia da E Serilerinin tamamında bu sorun var forumda zaten mevcut olan bir konu var nasıl sertifika yapacağınız konusunda orayı bi okuyun zaten anlayacaksınız demek istediğimi.

Link Burada

http://www.maxicep.com/symbian-dest...alama-islemi-yeni-maxicep-farkiyla-57299.html

Efsane 44

Üye
arkadaslar süresi gecmis mesajini aliyorsaniz tel in tarihini 1 yil geri atin ve öyle deneyin

eddyredline

eddyredline

Üye
forumu takip edersen sybiandestekte gorurdun sertifika suresi gecmiş uyarısı alan tarıhı 1 yıl geri alsın 1 yıl da falzla gelirse ay bolumunu artırsın yada azaltsın

bb_535

Üye
arkadaşlar telefonlarınızın tarihini 2007 yılına getirin sorun olmadan kuruyor:D ben hep aynı sorunu yaşıyorum program v.b kurarken ama tarihi geri atınca sorun kalmıyor.

celilcemre

celilcemre

Üye
sağol nasıl bir programanlamadım

talha456

Üye
program könrör yiyomu bana wlandan girmek için msn programı lazım

Takipçi Satın Al

Üst Alt