Free i-sms programı hakkında soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
Free i-sms programı hakkında soru
arkadaşlar merhaba,

ben bugün free i-sms programını kurdum v.1.12 olanını. Gayet güzel çalışıyor, yani olabileceği kadar iyi çalıştığını söyleyebilirim. Fakat şöyle bir sıkıntı var ki, program kapalı iken gelen mesajları göstermiyor. Sadece program açıkken gelen ve giden mesajları gösteriyor. bunu düzeltmenin acaba bir yolu var mıdır? örneğin program kapalı ve bana bir mesaj geldi fakat ben normal mesajlardan değil de bu programa girip oradan görüntülemek ve işlem yapmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim. telefonum nokia 5230. teşekkürler şimdiden

joker.lg

joker.lg

Üye
arkadaşlar merhaba,

ben bugün free i-sms programını kurdum v.1.12 olanını. Gayet güzel çalışıyor, yani olabileceği kadar iyi çalıştığını söyleyebilirim. Fakat şöyle bir sıkıntı var ki, program kapalı iken gelen mesajları göstermiyor. Sadece program açıkken gelen ve giden mesajları gösteriyor. bunu düzeltmenin acaba bir yolu var mıdır? örneğin program kapalı ve bana bir mesaj geldi fakat ben normal mesajlardan değil de bu programa girip oradan görüntülemek ve işlem yapmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim. telefonum nokia 5230. teşekkürler şimdiden

arkadaşım bu program baloncuklu sms gibi birşey ise tck Ultimate serisinden bir düzenlenmiş yazılım (cfw) yüklersin programa gerek kalmaz direk mesajlardan girebilirsin

marist

marist

Üye
Zaten Programın Kendi AyarLarı Var Dostum Sen Ordan da YapabiLirsin. Otomatik BaşLatı Aç TeLefonu Açınca KendiLiğinden AçıLır ve Sen Programdan Çıkış Yapmadığın Zamana Kadar Açık kaLır.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
yazılımına sohbetleri göm daha iyi

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
yazılım kısmını anlayamadım hakan kardeşim.
fakat bir üstteki yorum daha yakın geldi bana. marist'in söylediği olay iş çözer elbette. ben de o şekilde yapıyorum fakat bu program açık kaldığı sürece şarjın da daha hızlı bitmesi durumu oluyor. program kapalı iken mesaj geldiğinde de öyle algılayabiliyo mu onu merak etmiştim ama bu da iş görür şimdilik sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt