Web Tarayıcı Free Adblocker Browser v48.0.2016072601

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Free Adblocker Browser v48.0.2016072601
60mb civarında apk boyutu olan android 4.3 ve üzeri gerektiren alternatif bir reklam engelleyici tarayıcı uygulamasıdır.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: KacakMazot

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Dostum bana adblock programı lazım cihaz root lu. Adblock düzgün çalışmıyor. Adaway sürekli kingroot virüs var diyor daha önce öyle yapmazdı :) varmı acaba bildiğin. Bu verdiğin app nasıl denedinmi sarja etkisi nedir ?
Edit: Bunu daha önce denemiştim. Bana cihazda bulunan app lerdeki reklamları de engelleyecek bir program lazım :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Dostum bana adblock programı lazım cihaz root lu. Adblock düzgün çalışmıyor. Adaway sürekli kingroot virüs var diyor daha önce öyle yapmazdı :) varmı acaba bildiğin. Bu verdiğin app nasıl denedinmi sarja etkisi nedir ?
Edit: Bunu daha önce denemiştim. Bana cihazda bulunan app lerdeki reklamları de engelleyecek bir program lazım :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
sizin dediğiniz 2 meşhur reklam engelleme programı harici pek tavsiye edemeyeceğim

• Beğen
Tepkiler: KacakMazot
KacakMazot

KacakMazot

Üye
sizin dediğiniz 2 meşhur reklam engelleme programı harici pek tavsiye edemeyeceğim
Teşekkürler alternatifleri çıkana kadar bunlara devam ozaman :) birde rica etsem adaway link verebilirmisin ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt