incebey38
Üye
-
Konu Sahibi
-
Peki bi vergi olayi nasıl arkadasta her ay 1tl fwlan gözukuyormua fatura daOnaylamadigin birşey için ücret odemen gerekmez.
Peki bi vergi olayi nasıl arkadasta her ay 1tl fwlan gözukuyormua fatura daOnaylamadigin birşey için ücret odemen gerekmez.
Peki bi vergi olayi nasıl arkadasta her ay 1tl fwlan gözukuyormua fatura da
Peki bi vergi olayi nasıl arkadasta her ay 1tl fwlan gözukuyormua fatura da
Alamazsın kardeşim freedom her oyunda işlevini yapamaz bilgin olsunArkadaslar ben cihazimi rootladim ve fredoom ile bedava uygulama ici satin alim gerceklestirdim,
Simdi ise clas of clansda yesil tas alacağim ama kredi karti tanimlarsam fredoom ceza felan gelirmi yada freedom ile aldiklarimin parasi gelirmi arkadaşlaar ?
Bir sorum daha vsr arkadaşlar simdi kredi kardi tanimlasam vergimi kesiliyor mesala 10 tl lik birseyev1 tl felan vergimi kesiyorlar yada hiç birsey almasan bile parami kesiyor sürekli sürekli vergimi kesiyor birde hesaplar hacklebir felan birsey olurmu yardim edinnn nolurrrrr
Alamazsın kardeşim freedom her oyunda işlevini yapamaz bilgin olsunArkadaslar ben cihazimi rootladim ve fredoom ile bedava uygulama ici satin alim gerceklestirdim,
Simdi ise clas of clansda yesil tas alacağim ama kredi karti tanimlarsam fredoom ceza felan gelirmi yada freedom ile aldiklarimin parasi gelirmi arkadaşlaar ?
Bir sorum daha vsr arkadaşlar simdi kredi kardi tanimlasam vergimi kesiliyor mesala 10 tl lik birseyev1 tl felan vergimi kesiyorlar yada hiç birsey almasan bile parami kesiyor sürekli sürekli vergimi kesiyor birde hesaplar hacklebir felan birsey olurmu yardim edinnn nolurrrrr
Kredi Kartı Tanımladıkdan Sonra Tekrar İptal Edebilrmiyiz Yani Clas Of Clansda Alıyım Yesil Tas Sonra İptal Edeyim Olurmu Yani Kart bilgilerini sileyimAlamazsın kardeşim freedom her oyunda işlevini yapamaz bilgin olsun
Alamazsın kardeşim freedom her oyunda işlevini yapamaz bilgin olsun
Freedomda kart bilgisi vb girmiyorsun zaten kardesim freecard diye gecer o ama clash of clans vb kaliteli oyunlarda calismazKredi Kartı Tanımladıkdan Sonra Tekrar İptal Edebilrmiyiz Yani Clas Of Clansda Alıyım Yesil Tas Sonra İptal Edeyim Olurmu Yani Kart bilgilerini sileyim
ben freddom nasıl çalıştığını biliyorum benim demek istediğim google güvenlimidir kredi kartı bilgilerimi verdikten sonra bir soruyn yasamam demiFreedomda kart bilgisi vb girmiyorsun zaten kardesim freecard diye gecer o ama clash of clans vb kaliteli oyunlarda calismaz
yok yaşamassın kardesimben freddom nasıl çalıştığını biliyorum benim demek istediğim google güvenlimidir kredi kartı bilgilerimi verdikten sonra bir soruyn yasamam demi
uygulama icı satin alimlar icin zaten clas of clanstabence googleye verdigin kredi kartı bilgilerini sil çünkü çolugun çoçugun eline geçince kurcalarlar baya yüklü para ödersin oyunlara para verme git googleye bedava herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?