Fred Galatasaray'lı Cıktı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Fred Galatasaray'lı Cıktı !!!

İnşallah Galatasaray şampiyon olur. Bu sözler Lyon'un Brezilyalı golcüsü Fred'e ait. Peki Fred nereden icap etti de Galatasaray şampiyon olsun temennisinde bulundu? ...İŞTE CEVABI...

Lyon'un Brezilyalı forveti Fred, Galatasaray hayranı olduğunu söyledi. Fred, Türkiye Kupasında Galatasaray'ın Gençlerbirliğine elenmesi üzerine yakın arkadaşı olan Lincoln'ü aradı.

ÜZÜLME LİNCOLN

Lincoln'ü elenmelerinden dolayı teselli eden Brezilyalı golcü 'Türkiye Kupasında Fenerbahçe-Galatasaray eşleşmesinde Galatasaray'ı tuttum, ezeli rakiplerini elediler ve çok sevindim ama Gençlerbirliğine elenmeleri beni üzdü' dedi. Fred, Galatasaray Kupayı alsaydı çok mutlu olacaktım çünkü Lincoln'den dolayı Türkiye'de Galatasaray'ı destekliyorum' şeklinde konuştu.
İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURSUNUZ

Fred ayrıca Türkiye'de lig yarışının Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçtiğini ve çok kızıştığını vurgulayarak, 'tanrıdan Galatasaray'ın şampiyon olması için dua ediyorum, Türkiye Ligini takip ediyorum ve haftaya Galatasaray-Fenerbahçe maçı var, bu maç şampiyonu belirleyecek, o maçta da Galatasaray taraftarıyım' dedi.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
anlıyo işten.... :) :) :) :) :)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Dostluk arkadaşlık güzel şey :)

Altun.

Altun.

Üye
fred mi demiş "inşallah" diye?? portekizcede inşallah diye bir kelime bilmyrum ben....

kurt bey

kurt bey

Üye
senin için araştırdım inşallaha en yakın kelime "expectativa" ummak anlamında. Heralde o öyle söyledi türkçeye inşallah die çevirdiler:ehe Gerçi inşallahda arapça kökenli ama idare etcen artık :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Adamın haberi bile yoktur:) Uydurma haber.

arslansem

arslansem

Üye
Eyvallah Fred abi:)

ultraslan07

ultraslan07

Üye
adam takımdan anlıyo:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Evet tanıyorum kendisine sordum böyle birşey yok dedi :oke: Eğer bu mesajım seni yine aydınlatmadıysa Seni özelden ayrı olarak aydınlatabilirim :oke:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
sadece fred değil daha bir çok ünlü futbolcu galatasaray lı(gerrard hariç)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...