Franco geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Franco geliyor

A.Madrid, Vallodolid'in file bekçisi Asenjo ile el sıkışınca, Arjantinli'ye İstanbul yolü gözüktü.

Galatasaray yönetimi artık Atletico Madrid'in kalecisi Leo Franco'nun İstanbul'a gelmesini bekliyor... Geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına varılan Arjantinli file bekçisinin kulübünde kalmayacağı kesinleşti. Atletico Madrid'in Valladolid'in kalecisi Sergio Asenjo ile el sıkışmasının ardından, ilk etapta takımında kalmak
isteyen Franco'nun hayali böylece suya düşmüş oldu. Arjantinli file bekçisinin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor.

arslansem

arslansem

Üye
Elde var 2.Mustafa Sarp ve Leo Franco.Devamı var...:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bide juninho gelse.....

arslansem

arslansem

Üye
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
arslansem

arslansem

Üye
Salih Baba™;1398162' Alıntı:
33 yaşında diye biliyorum ve en az 3-4 yıl daha oynar hiçbir şey yapmasa serbest vuruşlardan adam gol kralı bile olur.....:coold:
Yok şu an 35 yaşında eminim :) Lincoln de frikik atıyor diye getirdiler.2 yılda frikik golü attı mı hiç?:ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yok şu an 35 yaşında eminim :) Lincoln de frikik atıyor diye getirdiler.2 yılda frikik golü attı mı hiç?:ehe
Ne 35 yi ya daha 33 yaşında 1975 in 30 haziranında doğmuş :coold:
Hagi Gs ye Uefa kupasını kazandırdığında 36 yaşındaydı ve ben Juninho'nun Gs için yeni Hagi olacağına inanıyorum...
:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Franco iyi bir kaleci değil..Galatasaray bence yanlış transfer yapar eğer gerçekleşirse.

arslansem

arslansem

Üye
Salih Baba™;1398308' Alıntı:
Ne 35 yi ya daha 33 yaşında 1975 in 30 haziranında doğmuş :coold:
Hagi Gs ye Uefa kupasını kazandırdığında 36 yaşındaydı ve ben Juninho'nun Gs için yeni Hagi olacağına inanıyorum... :oke:
Ben bi yorum okudum daha demin napsın 35 yaşındaki adamı gs dedi bi adam ben onun yalancısıyım :ehe gerçi ha 33 ha 35 arada kaç fark var sanki tartıştığımız şeye bak :ehe

Cynical

Cynical

Üye
Duran topları Sabri'den daha etkili kullanacağı kesin. :-)

arslansem

arslansem

Üye
Sanctis ten daha iyi olduğu kesin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...