FPS Meter v1.3.5 APK (FPS ölçme Uygulaması)

Sponsorlu Bağlantılar

Downey

Downey

Üye
    Konu Sahibi
FPS Meter v1.3.5 APK (FPS ölçme Uygulaması)

Ekranın saniyede görüntülediği veya aktardığı kare sayısı birimi olan FPS değerini artık Android kullanıcıları mobil cihazları için alabilecek. FPS Meter Root adındaki bu uygulama ile kullanıcılar Android işletim sistemindeki oyun ve uygulamaların FPS değerlini ölçebilecekken bunun yanında işletim sistemi kullanıcı arayüzü içinde FPS değeri ölçmek bu uygulama ile mümkün kılınmış.
FPS Meter Root uygulaması ile Android cihazınınız grafik açısından nasıl bir performans sergilediğini rahatça görüp karşılaştırma yapabilirsiniz. Uygulama şuan Android 2.2 ve Android 4.0 arasında çalışıyor. Uygulamanın çalışması için Android Root erişimine sahip olması gerekiyor ve Android 4.1 ile kapatılan bu sistem uygulamanın Android 4.1'de çalışmasını engelliyor. Bu yüzden uygulama şimdilik Android 2.2 - 4.0 arasındaki işletim sistemleri için FPS değeri ölçebiliyor.

Ekran Görüntüleri

Ekli dosyalar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler

Puck

Puck

Üye
Ne işe yarıyor kısaca söyler misin.

Downey

Downey

Üye
    Konu Sahibi
Ne işe yarıyor kısaca söyler misin.
FPS Nedir?
FPS ekran kartı, ram, işlemci vs. gibi parçalarına bağlı olarak değişen bir değerdir. Frames Per Second yani saniyede kare yakalama hızı olarak tanımlanabilir.

FPS ne işe yarar?
Fps adından da anlaşılacağı gibi oyunlarda ekranda gördüğünüz kareleri algılama hızıdır. Fps'niz ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir, çünkü düşük FPS ile oynarken oyunun akıcılığının kaybolması, yavaşlama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. (Alıntıdır)

OsmanTuncer

OsmanTuncer

Üye
:tşk:

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tesekkurler

esokmen

esokmen

Üye
Tesekkurler

Downey

Downey

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

baran159123

Üye
bende uygulama açıldı ama sağ üstte ki sayı hep 0 gösteriyor yani çalışmıyor nedeni nedir acaba

waltran

Üye
apk acilmiyor ya 4-5 kez indirdim

Üst Alt