FP2 kamera menüsü sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
FP2 kamera menüsü sorunu !
Selam arkadaşlar, ben 808'ime fp2 güncellemesini yükledim ama çok pişmanım.Kamerayı açtığımda kamera menüsü çoğunlukla açılmıyor.Bunu nasıl çözebilirim ya da fp1'e nasıl dönebilirim ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yatay konuma alıp denedin mi?

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
deneyeceğim ama büyük ihtimal işe yaramaz :(

manisali45

manisali45

Üye
bende 701 var tel ile güncelledim aynı sorun bendede oldu sonra pc den birdaha yükledim şimdi sorun yok sende dene derim

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
pcden yükledim zaten :( hem 2 kere nasıl yüklencek ?

kaptanx77

Üye
pc den tekrar nokia suite gireceksin,sonra yazılım kısmına girdiğinde sağ altta yazılımı tekrar yüklemek için tıklayınız diye bir ibare var ona tıklayarak tekrar yükleme işlemi yapacaksın kardeşim,eğer hala daha düzelmezse flash at kesin çözüm o olur,flash atmayıda forumda arat,ayrıntılı olarak açıklaması var aynı yazılım güncelleme gibi basit bir işlem zaten,sadece dosyaları indir ve yönergeleri izle yeter,saygılar.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
pc den tekrar nokia suite gireceksin,sonra yazılım kısmına girdiğinde sağ altta yazılımı tekrar yüklemek için tıklayınız diye bir ibare var ona tıklayarak tekrar yükleme işlemi yapacaksın kardeşim,eğer hala daha düzelmezse flash at kesin çözüm o olur,flash atmayıda forumda arat,ayrıntılı olarak açıklaması var aynı yazılım güncelleme gibi basit bir işlem zaten,sadece dosyaları indir ve yönergeleri izle yeter,saygılar.
yeniden yükledim düzelmedi flaş olayına da bulaşmak istimiyorum :(

BaySerkan

BaySerkan

Üye
ben flash atarak fp2 yükledim telefona hiç bir sıkıntım yok

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
yardım eder misiniz ? :)

Tabi, flash için ilk olarak navifirm programını ve phoenix programını indirin. Sonra navifirmden 808 dosyalarını indireceğiz. Gerekli olanları indir sonra bana özel mesaj atarsan sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt