Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FP2 Facebook
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliosman166
Üye
Konu Sahibi
FP2 Facebook
arkadaşlar FP2 sürümünde orjinal tarayıcıdan girildiğinde facebook açılmıyordu bu sorun devam ediyor mu? eğer öyleyse nokia bunu bilerek yapmış çünkü eski sürümlerde çalışıyor..
Scuderia.
Üye
Evet sorun aynı nokianın resmi formunda belitsekte değiştirmiyorlar düzeltme yok hala 800liralık telefon alıyoruz tarayıcısı facebook açmıyor olamaz böyle birşey..
sonerrap
Üye
malesef aynı
Pringles
Üye
Ben gittim aldığım yere nokia mağzaya sordum adam resmen o facebook girmez dedi la 650tl telefon aldık face girmiyor işe bak resmen lumia al diyor :S
- - - Eklendi - - -
650tl lik telefon faceye girmiyor işe bak arkadaş :S Geçen gün telefonu aldığım yere gittim (nokia mağza) adam facebook girmez diyor sosyal ağlardan gir diyor la sen benle kafamı buluyosun falan dedim sosyal ağlar düzgün çalışmıyor ki :S sonra dedi servise gönderelim :S yapıcanız işin ben tövbe tövbe :S
meme4
Üye
Fb browser indirin tarayıcıdan çok hızlı ve sorunsuzdur
pRime.
Üye
x.facebook.com'u dener misiniz?
Scuderia.
Üye
x.facebookta aynı.
noss_bar
Emekli Yönetici
bas bas bagirdik fp2 ye geçmeyin diye nokia nin altın vuruşu bu dua edin bir Allahın kulu çıksın da 2 nesillere sürüm düşürmeyi bulsun
Gelir gelmez güncelledim ya bu nokianin böyle hainlik yapacağını nerden bilebilirdik ki? Geri dönüş olsa 1 dk durmam. İnşallah çıkarırlar. Ayrıca nokia gibi hain satış politikası uygulayan firma yoktur. Verdığım, hakkını alamadığım her kuruş zehir zıkkım olsun. Yerin dibine kadar girsinler. İnsallah batarlar.Param olsa 1 dk durmayıp satacam telefonu.
mert41994
Üye
Bu nokia kaynaklı bir sorun değil. Sorun Facebook kaynaklı. Facebook nokia browser'ın desteklemediği derecede html5 kullanıyor. Arabellekte normalde bu html5 dosyaları nokia cihazlar bu konuda yetersiz kaldığı için tarayıcı donma yapıyor. Muhtemelen tarayıcı html5 desteği geldi diye çok bellek kapatıyor ve sitelere girince cihaz yamuluyor.
Bu nokia kaynaklı bir sorun değil. Sorun Facebook kaynaklı. Facebook nokia browser'ın desteklemediği derecede html5 kullanıyor. Arabellekte normalde bu html5 dosyaları nokia cihazlar bu konuda yetersiz kaldığı için tarayıcı donma yapıyor. Muhtemelen tarayıcı html5 desteği geldi diye çok bellek kapatıyor ve sitelere girince cihaz yamuluyor.