fp2 den fp1 e dönüş ?

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
fp2 pişmanlıktır. Aslında nokiada pişmanlıktır. Fp2 ile yapılan karaktersızlıktir. Nokianin hainliğidir.

• Beğen
Tepkiler: manyax2007 ve asigsasi

nebulafire

Üye
aynen fp2 pişmanlık. Her paylaşım da söylüyorum birisi eski t9 u yada tekrar fp1 e geçiş yolunu bulursa paylaşsın. Şu an ki t9 da yada klavye de hızlı yazarken karma karışık şeyler çıkarıyo saçmalıyo. Yazarken kaydrma yok tahmn berbt. ve o tahminler yazarken yazdığın yeri kapatıyor görmeden yazmak zorunda kalıyorsun. Kısacası fp2 pişmanlık!

fth ykn

Üye
fp2 de mesaj yazma gerçekten sorun olmuş hızlı yazmaya çalıştığınız zaman kelimeler geriden geliyo sonra alakasız şeyler çıkıyo. eski mesaj yazma stili olsa gerçekten herkes memnun kalır yoksa gerçekten hele yolda yürürken mesaj yazmak işkence oluyo.

nebulafire

Üye
aynen kardeşim. Aynen işgence . Şu an bile opera mobilden giriyorum yazarken deli oluyorum karıştıryo sürekli. Ve yazdığım kutucugu kapatıyo tahmin bölümü. cfw yöntemiyle bu yazma olayını eski fp1 yapsalar olmaz mı acaba. uğraşsalar bence yaparlar o kadar modifiye yapan var çünkü.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Refresh yaptığım güne acıyorum.. Belleyi mahvetmişler.. Yeni versiyon bir süre daha gelmezse bi şekilde belle yapmam lazım

bayon

Üye
1. nesillerde de Belle Refresh'ten 609'a dönüş yok. :hmmm Radikal birtakım değişimler söz konusu :hmmm

hayır Yanlış biliyorsun dönülebiliyo

- - - Eklendi - - -

belle refreshden belle ye dönmek isteyenler bana ulaşabilir

Kayahan14

Kayahan14

Üye
fp2 den fp1e dönüş olmalı yaa :hmmm

• Beğen
Tepkiler: GÖK TÜRK
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Belle refreshden tekrar anna veya belleye dönülüyor.Downgrade konusu ile.

nebulafire

Üye
1. nesillerde dönüş var diye duydum ama 2. nesillerde yok şu an

rzgzm

rzgzm

Üye
hayır Yanlış biliyorsun dönülebiliyo

- - - Eklendi - - -

belle refreshden belle ye dönmek isteyenler bana ulaşabilir

nokia 603 fp2 den fp1'e geri dönüş yolunu bul her sabah telefonu açarken dua ederim sana valla. dead flaş bile yaparım hiç sorun değil yani yeterki bir yolu olsun

black.worms

Üye
gabriel kardeş madem dönülüyosa formda yazıp anlat herkez donsung.ben 1 haftadr ugrasyorum nokia 700 ıcın ama fp2 den fp1 e donmuyor.

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaş refsesh ten belle ye dönülüyor diye kastetmiş bilse fp2 den fp1 şu anlık dönüş olmadığını yanlış anlamış herhalde :)

MaxipmaN

Üye
nerenizle okuyonuz adam refres icin soylemis

black.worms

Üye
gözümüzle okuyoz dostum. Ama kafa yogunlugundan yanlıs alglamsm msj.k.bkma gabrıel dostum. :)

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Kvk da garantide bi cihaz vardı telefonun bilgisini almak için aradık fp2 den fp1 e dönüş mümkünmü dediğimde bana biz yapamayız yasak dedi . bu bi yolunun olduğunu gösteriyo ama hiç bi forumda buna dair mantıklı yada sorunsuz bi dönüş e yakın bi makale bi yok . . .

- - - Eklendi - - -

bu dönüş tartışmalarına bi çare bulunmadan zaten yeni güncelleme gelecek . :) tabi düşünüyorlarsa :)

- - - Eklendi - - -

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Kvk da garantide bi cihaz vardı telefonun bilgisini almak için aradık fp2 den fp1 e dönüş mümkünmü dediğimde bana biz yapamayız yasak dedi . bu bi yolunun olduğunu gösteriyo ama hiç bi forumda buna dair mantıklı yada sorunsuz bi dönüş e yakın bi makale bi yok . . .

Merak Etmeyin, Bunun Bir Yolu Yook...

blackcemre

Üye

- - - Eklendi - - -

bu dönüş tartışmalarına bi çare bulunmadan zaten yeni güncelleme gelecek . :) tabi düşünüyorlarsa :)

- - - Eklendi - - -
Symbian bitti artık minör güncelleştirme dedikleri 111.50.003 gibi yazılım numarası yeni yazılım yüklemeyeceksin küçük küçük uygulama güncelleştirmeleri SMS güncellemesi gibi.

• Beğen
Tepkiler: KeLimaT
grosmall

grosmall

Üye

KeLimaT

KeLimaT

Üye
nokianın sağı solu belli olmaz ama ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt