fp2 den fp1 e dönüş ?

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
fp2 den fp1 e dönüş ?
bende 701 var ve hala fp1 yüklü. Fp2 yüklemek istiyorum merak ediyorum.ama beğenmezsem fp1 e dönüş olur mu ?

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
donus yok malesef ama begenmeyecek bi tarafi yok. on kamera falan acilmiyo diyolar

- - - Eklendi - - -

benim telefonun on kamera yok bilmiyorum nasil olur. ama daha iyi bence fp 2

asigsasi

asigsasi

Üye
dönüş yok

doctorrr

doctorrr

Üye
1. nesillerde de Belle Refresh'ten 609'a dönüş yok. :hmmm Radikal birtakım değişimler söz konusu :hmmm

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
o zaman gerek yok çoğu kişi memnun değil . Benim için önemli olan özellikler ön kamera bide hack ile ses arttırma.

nebulafire

Üye
bence dönme ben de 701 kullanıyorum fp2 yaptım ve çok pişmanım. Dönemiyorum da.

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
fp1 Iyidir o zaman tekrar yükliyim fp1 i kullanmaya devam edeyim. Kasmaya başladı son zamanlarda.bide eski 5800ım gibi kendi kendine kapanıp açılmaya başladı ne oluyor anlamadım

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim sakın ama sakın fp2 yapma... Gerçekten pişman olursun...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
fp2 o kadar mı kötü

nebulafire

Üye
aynen kesinlikle yapma derim ben. Tekrar fp1 yükle kullan tertemiz.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Fp2 kötü değil ama fp1 her yönüyle fp2 den daha rahat. bu arada geri dönüş yok telefonu pert edersin. bir üst sürüme geçersen alt sürüm çok zor ve tehlikelidir.

asigsasi

asigsasi

Üye
ben fp2 kullanıyorum yemin ederim fp1 i çok ararsın çok

fth ykn

Üye
yakında 2. nesil telefonlara performans güncellemesi gelecek 808 lere geldi bile. umarım bize de en kısa sürede gelir. bizler symbiandan fp1 e geçişte ki memnuniyeti fp2 de bulamadık maalesef umarım fp2yi de bi an önce düzeltirler...

akondd

akondd

Üye
808 e nasıl bir güncelleme geldi bize gelmesi söz konusu mu. Nokia a mail gönderdim. Fp2 den rahatsızlıklarımı söyledim beni aradılar ve sorunları söyledim güncelleme gelirmi diye sorduğumda problem varsa güncelleme gelecektir dediler. sadece mesaj yazma kısmını FP1 yapsalar yeter bence

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
eski klavye adamdı

doctorrr

doctorrr

Üye
Şimdi o qt tabanlı, gösterişli klavyeden randıman alamadığınızı mı söylüyorsunuz? :hmmm Gayet kullanışlı gözüküyor. :hmmm

akondd

akondd

Üye
Şimdi o qt tabanlı, gösterişli klavyeden randıman alamadığınızı mı söylüyorsunuz? :hmmm Gayet kullanışlı gözüküyor. :hmmm

Ya mesaj yazmak tam bir işkence sms paketi bile yapmıyorum artık o yüzden geri dönmek istiyorum. Zaten forumda çoğu kişi nin sorunu klavye

asigsasi

asigsasi

Üye
her görüntüsü iyi duran kullanışlı olsaydı...:dry:

- - - Eklendi - - -

hele birde hızlı mesaj yazdıgın zaman telefon bana yetişemiyor ve ortaya abuk sabuk yazı çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: KeLimaT
doctorrr

doctorrr

Üye
:bilmm fp1 deki klavye de kusursuz değil yani :D ama fiyasko olmuş o zaman bu fp2 deki klavye

asigsasi

asigsasi

Üye
bildigin çin işkencesi yani :kotu:

Takipçi Satın Al

Üst Alt