Fp1 iyiki geldin Flv videolar artık izleniyor :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
Fp1 iyiki geldin Flv videolar artık izleniyor :)
Başlıkta söylediğim gibi artık flv videoalrı izleyebiliyoruz güzel bir durum sevindim :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
teşekkürler bunu merak ediyordum öğrendiğim iyi oldu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bilgi için :tşk: ama ben 701 de fp1 den önce de izliyebiliyordum :)

mstf_l

mstf_l

Üye
Evet. Bildiğim kadarıyla izleniyordu ama daha da geliştirilmiş olabilir.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ben C6-01 Belle ile de birçok siteden izliyordum zaten ama izleyemeyen arkadaşların muhtemelen tarayıcı sıkışıyor o yüzden izleyemiyorlardır. Şimdi yeni tarayıcı ve hız aşırtma ile daha rahat izleniyor olabilir ;)

Polymath

Polymath

Üye
Flv dosyalar nerden hangi sitedeki videoları dıyorsunuz. Mesela güncellemeden once mynettekı vıdeoları ızleyemıyordum. Halende izleyemıyorum :)

slant1111

slant1111

Üye
her flv videoyu da izleyemezsinz,kodek farklılkları oluyor

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Peki c6-01 n8 c7 bunlar izliyemicekmi artık flv :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok izleyemeyecek

_ardaa

_ardaa

Üye
Flv dosyalar nerden hangi sitedeki videoları dıyorsunuz. Mesela güncellemeden once mynettekı vıdeoları ızleyemıyordum. Halende izleyemıyorum :)

Yalnız karıştırdığınız bir nokta var anna da flv sorunu yokken bile netten flash videoları pek izlenemiyordu ama netten izleyemediğiniz flv videolarını indirip telefona attığınızda izleyebiliyordunuz bu sorun flv sorunu değil tarayıcı flash entegrasyonu sorunuydu, flv sorunu ise telefona attığınız 10 flv videosundan 8ini çalıştırmamasıdır ikisi farklı olay.

Tarayıcı flash entegrasyonu sorunu halen devam ediyor o zaman ama flv sorunu çözüldü mü tam olarak telefona önceden izleyemediği flv videolarını atıp deneyen oldu mu?

MoonLife01

MoonLife01

Üye

Ben izleyebiliyorum boşuna sevinme . ;)

Ben canımı sıkmıyorumkı kardeşimde n8 var o yüzden diyorum :)
yoksa banane xperiami almışım kafam rahat c7 de 700 tlye okuttum bundan iyisi can saglıgı :)

neo74

Üye
yazık adam şurda görüş bildiriyor hiç android şöyle android böyle demedi zaten. Ama şuda bir gerçek c7 telefonumla flv video izliyorum ama ileri geri sarmak bir eziyet hemde önde gideni.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
MoonLife01 Hakkında dışlama görüyorum sebebi ise kendisinin foruma karşı acemiliği ve neo tecrübesinin heyecanlı geçmesi kendisine özelden telefon kuralları hakkında herşeyi anlattım ve zamanla dahada bilinçlenecektir. Ayrıca İsteyen istediği yere yorum yazabilir, eleştirileri, yorumları üslubu düzgünse sorun yok yerterki çok saçma tartışmaya yol açacak karşı tarıfı kızdıracak bir yorum yapmasın.
İnsanlar hatalarını gördükçe düzeltir, arkadaşınıza neyin ne olduğu konusunda yardımcı olunki oda foruma ayak uydursun yoksa hadi yürü burdan git işine senin ne işin var burda derseniz ne olduğunu anlayamaz. Biraz daha duyarlı olalım biriniz dışladımı herkes arkadan aynı şeyi yapıyor. Çok gereksiz, gerçekten kışkırtıcı gerginlik yaratacak symbian android olumsuzluklarını kötüye yorumlayacak olursa ozaman şikayet edin, karşılık vermeyin konuda kirlenmesin tartışmada çıkmasın arkadaşlar. :locked:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe, pRime. ve Kurtuluş40
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt