fp 2 klavye hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolga__sen

Üye
    Konu Sahibi
fp 2 klavye hakkında yardım
telefonum 603 yaklaşık bir hafta önce ft2 güncellemesini yaptım mesaj yazma klavyesi çok kötü hale geldi her kelime yok ve öncesi gibi pratik değil önceden 20 saniye sürmüyordu şimdi dakikalar sürüyor mesaj yazmak ft2 yüklüyken nasıl tekrar eski klavyeyi kullanabilirim bunun bi yolu var mı? teşekkürler şimdiden.

Ferzan

Ferzan

Üye
mesajlaşmak için free isms programını kullan onda eski fp1 klavyesi çıkıyor mesajlarını eski şekilde yazar gönderirsin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
alfasayısal'dan mı bahsediyorsun??

tolga__sen

Üye
    Konu Sahibi
alfa sayısal evet eskiden yıldıza basnca kelimeler değişiyordu ya şimdi yukarda çıkıyor ama hepsi yok sıkıntı oluyor

- - - Eklendi - - -

tmm bi deneyeyim umarım olur saolasın yine de

- - - Eklendi - - -

mesajlaşmak için free isms programını kullan onda eski fp1 klavyesi çıkıyor mesajlarını eski şekilde yazar gönderirsin
bunda mesaj göndermek için internet istiyor:S başka yolu yok mu ki

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
cümle üretme seçenegi aktif mi?

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

erbcbc

Üye
Ben şöyle bir çözüm yolu buldum alfasayısal ve qwerty klavyeyi aynı anda kullanabiliyorum
Ayarlar -Telefon-Dil-Yazma dilinden Türkçe için qwerty klavyeyi seçtim English kısmından telefon tuş takımını seçtim.Sizde seçip deneyin mesajlara gelin iki klavye arasında hızlı bir geçiş yapabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: tolga__sen

tolga__sen

Üye
    Konu Sahibi
kelime üretmeyi kastediyorsan evet aktif ama her kelime yok olmayan kelimeyi yazmak da işkence oluyo

- - - Eklendi - - -

Ben şöyle bir çözüm yolu buldum alfasayısal ve qwerty klavyeyi aynı anda kullanabiliyorum
Ayarlar -Telefon-Dil-Yazma dilinden Türkçe için qwerty klavyeyi seçtim English kısmından telefon tuş takımını seçtim.Sizde seçip deneyin mesajlara gelin iki klavye arasında hızlı bir geçiş yapabiliyorsunuz.
teşekkür ederim çok mantıklı gibi duruyor bir deneyeyim :) keşke eski klavyeye dönüş olsa da uğraşmasam hiç.

erbcbc

Üye
dediğin iyi olurdu ilerde belki düzeltirler

huseenn

Üye
hay allah senden sayı olsun kardeş yaa erbecbc senin için yasin i şerif okuyacm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt