Murdoc Massaka Üye Nokia e6 da ekran uyumluluğu yok. Yarım ekran Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fatih54102 Üye Murdoc Massaka' Alıntı: Nokia e6 da ekran uyumluluğu yok. Yarım ekran Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mümkünse bunu denersen memnun olurum.
Murdoc Massaka' Alıntı: Nokia e6 da ekran uyumluluğu yok. Yarım ekran Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mümkünse bunu denersen memnun olurum.
@Safak Üye fatih54102' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mümkünse bunu denersen memnun olurum. Genişletmek için tıkla ... Usta Oyunda duzeltmeler yapsan -Kus en yukari cikarinca asari dusmuyor. -Kus cok yavas gidiyor yada borular yavas geliyor biraz hizlandirsan veya hiz limiti koysan..
fatih54102' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mümkünse bunu denersen memnun olurum. Genişletmek için tıkla ... Usta Oyunda duzeltmeler yapsan -Kus en yukari cikarinca asari dusmuyor. -Kus cok yavas gidiyor yada borular yavas geliyor biraz hizlandirsan veya hiz limiti koysan..
ringofdie Üye fatih54102' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mümkünse bunu denersen memnun olurum. Genişletmek için tıkla ... Bunu denediğimde nedense bağlantınızı kontrol edin indirilemedi gibi hatalar alıyorum(ama kurduktan sonra oyuna girdiğimde)
fatih54102' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mümkünse bunu denersen memnun olurum. Genişletmek için tıkla ... Bunu denediğimde nedense bağlantınızı kontrol edin indirilemedi gibi hatalar alıyorum(ama kurduktan sonra oyuna girdiğimde)
Murdoc Massaka Üye ringofdie' Alıntı: Bunu denediğimde nedense bağlantınızı kontrol edin indirilemedi gibi hatalar alıyorum(ama kurduktan sonra oyuna girdiğimde) Genişletmek için tıkla ... Aynı hata bende de oldu sildim kızıp oyunu açıyosun 2sn sonra hata çıkıyor kapanıyor. Çok gıcık
ringofdie' Alıntı: Bunu denediğimde nedense bağlantınızı kontrol edin indirilemedi gibi hatalar alıyorum(ama kurduktan sonra oyuna girdiğimde) Genişletmek için tıkla ... Aynı hata bende de oldu sildim kızıp oyunu açıyosun 2sn sonra hata çıkıyor kapanıyor. Çok gıcık