foxcon ne yapmış böle :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
foxcon ne yapmış böle :)
dr2 olmasına ragmen bu anakartın bu kadar ucuz olması anormal degilmi foxcon iyi bir marka 2.5 yıldır kullanıyorum bir gün bile sıkıntı çekmedim şu ddr3 ramlerin 15 20 tl oldugu günlerde bu anakartı almak mantıksız ama 4 ram yeri insanı çekiyor tabi almayı düşünmüyorum ama sizin düşüceleriniz nelerdir

u da ddr3 neden bu kadar ucuz foxcon :hmmm

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
foxconn devler alemine sonradan katıldı ve ayak uydurmakta zorlanıyor bunun için
bütçesi kısıtlı kullanıcıya hitaben gerektiği kadar kaliteli ve ucuz işe yarar kartlar üretiyor

tabiki ASUS GIGABYTE veya MSI kadar kaliteli değil

foxconn yukardaki markaların sunduğu anakartın destek verdiği bazı teknolojik olanaklardan yoksun tabiki

piyasayı araştırırsan foxconn marka bir anakart max 300 TL anakart bulursun
galiba foxconn türkiyede bir fabrika açmıştı sanırım birde ucuzluk buradan kaynaklanıyor

ancak bana güzel ve güncel bir anakart lazım olsa foxconn almazdım
çünkü diyer markaların ucuz modellerinde slot sayısı ve desteklediği hızlar düşük olsada
bütçeyi biraz arttırıp foxconndan 30-40 tl daha fazla verip msı veya gigabyte alırdım :)

----------Eklendi @ 23:14:12 ---------- Yazıldı @ 23:11:18 ----------

haa bu arada foxconn' un gerçekten teknolojiyi kullanıp üretiği 1-2 modeli var fiyat 400-500 tl arası :)
ancak o modellerde bile o fiyattaki diyer anakartlar kadar sunduğu olanak sayısı yetersiz ;)

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
foxconn devler alemine sonradan katıldı ve ayak uydurmakta zorlanıyor bunun için
bütçesi kısıtlı kullanıcıya hitaben gerektiği kadar kaliteli ve ucuz işe yarar kartlar üretiyor

tabiki ASUS GIGABYTE veya MSI kadar kaliteli değil

foxconn yukardaki markaların sunduğu anakartın destek verdiği bazı teknolojik olanaklardan yoksun tabiki

piyasayı araştırırsan foxconn marka bir anakart max 300 TL anakart bulursun
galiba foxconn türkiyede bir fabrika açmıştı sanırım birde ucuzluk buradan kaynaklanıyor

ancak bana güzel ve güncel bir anakart lazım olsa foxconn almazdım
çünkü diyer markaların ucuz modellerinde slot sayısı ve desteklediği hızlar düşük olsada
bütçeyi biraz arttırıp foxconndan 30-40 tl daha fazla verip msı veya gigabyte alırdım :)

----------Eklendi @ 23:14:12 ---------- Yazıldı @ 23:11:18 ----------

haa bu arada foxconn' un gerçekten teknolojiyi kullanıp üretiği 1-2 modeli var fiyat 400-500 tl arası :)
ancak o modellerde bile o fiyattaki diyer anakartlar kadar sunduğu olanak sayısı yetersiz ;)

tabi asus la gigbaytla karşılaştırılmaz ama ben 2.5 yıldır kullanıyom sıkıntı cıkarmadı tabi şaun anakart alsam kesinlikle ASUS alırım:oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardeş bugün itibariyle ttneti kapatmış bulunuyorum artık telefondanda bakamiyacağım
kendine iyi bak forum sana emanet 3-4 günde bir bakarım ne var ne yok diye

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...