Foursquare

Sponsorlu Bağlantılar

eneesparlak

Üye
    Konu Sahibi
Foursquare
Foursquare güncelleme geldiğini görünce bir an heyecanlandım. Acaba dedim adam akıllı bir foursquare programı mı geldi diye.. Ama nerede.. Umutsuz bir bekleyiş bizimki biraz da. Sizce ne zaman gelecek bu programların düzgün bir sürümü bize ? Twitter, foursquare, instagram, Facebook vs.. ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ercument33

Üye
Yav işte şeytan diyor ki "neyi bekliyorsun sat telefonu al android kafan rahat olsun milletle eşit seviyede ol"

TurboCall

TurboCall

Üye
bu konular doğrular burada sevilmez kardeşim bence hiç cevap bekleme.

eneesparlak

Üye
    Konu Sahibi
Babasının malı değil wp kimsenin. Eminim ki buradaki herkesten çok kullanmışımdır :) Ama gerçekleri de konuşmak gerek. Note 3 ü bir anlık sinirle verdim 1020 aldım 5 ay önce falan. İlk android kullanışımdı. Ama adamlar sistemi oturtmuş abi :) bugünden beri telefon bakıyordum Z2, One M8 falan müthiş telefonlar. Wp güzel sistem eyvallah. Ama market desteği yok. Gelişiyor demeyin arkadaşlar ne olursunuz :) ben bu sistemin ilk halini de biliyorum. Ne Facebook ne twitter ne de foursquare tabanı değişti :) insanı enayi yerine koyuyorlar artık :) whatdapp da değişmedi mesela :) Youtube zaten gelmedi. Bunlar 1. Programlar. Bunlar olmadıktan sonra oyunlar hep gelse ne olur. Laptop var abi oyun oynamaya :)

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61 ve mısto61
TurboCall

TurboCall

Üye
Babasının malı değil wp kimsenin. Eminim ki buradaki herkesten çok kullanmışımdır :) Ama gerçekleri de konuşmak gerek. Note 3 ü bir anlık sinirle verdim 1020 aldım 5 ay önce falan. İlk android kullanışımdı. Ama adamlar sistemi oturtmuş abi :) bugünden beri telefon bakıyordum Z2, One M8 falan müthiş telefonlar. Wp güzel sistem eyvallah. Ama market desteği yok. Gelişiyor demeyin arkadaşlar ne olursunuz :) ben bu sistemin ilk halini de biliyorum. Ne Facebook ne twitter ne de foursquare tabanı değişti :) insanı enayi yerine koyuyorlar artık :) whatdapp da değişmedi mesela :) Youtube zaten gelmedi. Bunlar 1. Programlar. Bunlar olmadıktan sonra oyunlar hep gelse ne olur. Laptop var abi oyun oynamaya :)

BEN telefonda oyun oynamasını seviyorum ve en sevdiğim oyunlardan bir tanesi temple run 2 daha dün 512mb için geldi ama diğerleri yok sürekli gelicek deniyor örneğin okey plus ve zynga yok dediğiniz gibi babamızın malı değil ama mutlaka burdan arkadaşlarımız wp yi kendi babasından daha çok koruyacaktır okadar diyeyimki daha önce bunları forum olarak gördük.hiçbir windows phone 8.1 telefon bir z2 veya htc one m8 olamaz heleki hele apple iphone 5s hiç olamaz.

eneesparlak

Üye
    Konu Sahibi
BEN telefonda oyun oynamasını seviyorum ve en sevdiğim oyunlardan bir tanesi temple run 2 daha dün 512mb için geldi ama diğerleri yok sürekli gelicek deniyor örneğin okey plus ve zynga yok dediğiniz gibi babamızın malı değil ama mutlaka burdan arkadaşlarımız wp yi kendi babasından daha çok koruyacaktır okadar diyeyimki daha önce bunları forum olarak gördük.hiçbir windows phone 8.1 telefon bir z2 veya htc one m8 olamaz heleki hele apple iphone 5s hiç olamaz.

Körü körüne bir bekleyişteyiz :) 8.1 kararlı sürümden 1 ay sonra sosyal medya programları update almazsa wp benim için bitmiştir :) bekleyeceğim, umutsuzca ama son kez :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Swarm uygulaması çıkacak yakında. Umarım foursquare düzgün iş çıkarmıştır.

Swarm=check-in, yakındaki arkadaşları görme, arkadaşlarla mesajlaşma
foursquare=mekan teklifleri, arkadaş önerileri

TurboCall

TurboCall

Üye
Swarm uygulaması çıkacak yakında. Umarım foursquare düzgün iş çıkarmıştır.

Swarm=check-in, yakındaki arkadaşları görme, arkadaşlarla mesajlaşma
foursquare=mekan teklifleri, arkadaş önerileri
hep sonralardan alınan uygulamalar eksik olarak geliyor beklemeyin tam fonksiyonlu, android ve iOS dün yükledi bile :D

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Yav işte şeytan diyor ki "neyi bekliyorsun sat telefonu al android kafan rahat olsun milletle eşit seviyede

Nokia fanlığımı bıraktım artık. Geçen hafta L920 yi sattım s4 aldım ağzına kadar oyun uygulama yüklü banamisin demiyor canavar gibi :)

Ercument33

Üye

Vaaaay kardeş hayırlı olsun bende 1 ay sonra elimden çıkaracağım lumia 820 telefonumu anlatsana nasıl Windows Phone dan geçmek ?

eneesparlak

Üye
    Konu Sahibi
Vaaaay kardeş hayırlı olsun bende 1 ay sonra elimden çıkaracağım lumia 820 telefonumu anlatsana nasıl Windows Phone dan geçmek ?

Mis gibi kardeşim ben de geçmiştim hata yapıp geri geçtim wp ye tekrar. İos falan da boş emin ol. İstediğin her şeyi sunan bir sistem android. Her şeyi yapabiliyorsun. Rehbere 3sn de giriyormuş. Ya varsın girsin 3sn de ne yapayım bu yüzden müthiş bir sistemi mi terkedeyim. Haftada 1 de donuyor. Ya donsun abi ne olur haftada 1 donmasından :)

Ercument33

Üye
Ne diyorsun sen muhtar ? Ne donması ne 3 saniyesi ?

eneesparlak

Üye
    Konu Sahibi
Ne diyorsun sen muhtar ? Ne donması ne 3 saniyesi ?

Rehbere wp ye göre geç giriyor android. Bir kaç saniye bekletebiliyor. Nadiren de olsa kitlenebiliyor. Bunlar yani :)

Ercument33

Üye
Valla kalbim kırıldı ama uygulama bolluğu var sonuçta bir de daha özgür değil mi ?

eneesparlak

Üye
    Konu Sahibi
Valla kalbim kırıldı ama uygulama bolluğu var sonuçta bir de daha özgür değil mi ?

Alabildiğine ozgur alabildiğine bol. Hem de son update ile hepsi :)

Ercument33

Üye
Resmen beni bekliyor ya android... Neyse bakalım bizde şu Windows Phone dan kurtulalım da. Hangi kafayla aldım lanet olsun ya...

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Rehbere wp ye göre geç giriyor android. Bir kaç saniye bekletebiliyor. Nadiren de olsa kitlenebiliyor. Bunlar yani :)

Animasyon ölçeği ni kisalttinni hemen giriyor sıkıntı yok ;)

Üst Alt