Uygulama Foursquare kullanımı, Hileleri ve Etkinlik - YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Foursquare kullanımı, Hileleri ve Etkinlik - YARDIM
Arkadaşlar size 2 sorum birde önerim olacak.

Sorular :
1- Foursquare kullanan varsa eğer ama şöyle iyi kullanan birisi anlaşılabilir bi şekilde güzelce anlatabilir mi?
2- Bu puan alma olayının ve super user mi ne varmış onu olmanın kolaylıkları var mı? (Örneğin ben dün kullanmaya başladım, 1 günde 180 puan yaptım. Fakat şuan Check-in yaptığım zaman puan vermiyo adil olmak lazım diyo. Bunun bi çakallığı yokmu?

Öneri :
Önerimde şu arkadaşlar okadar kişiyiz , modlardan birisinin yada foursquareden iyi anlayan birisinin belirlediği zamanlarda hep birlikte artık kaç kişi olursak bi mekana gidip hepimiz not bırakalım. Sallıyorum Google Inc. nin binasında check-in yapıp tavsiye notu olarak maxicep.com türkiyenin bir numaralı cep forumu gibi notlar bırakalım eğlenceli olur çok kişi olursak felan.

Sözlerime burada son verirken saygılar sunar gözlerinizden hörmetle öperim
:naughty:

avcitalip

avcitalip

Üye
Google latitude var o bence daha iyi :oke:

furkey

Üye
foursquare bence hafiften anlamsız bir uygulama :) Ama sevdiğine sevindim tabii ki zevkler tartışılmaz:)

astegon

Üye
4sq sadece public bir geolocation paylaşım programı. Badge denilen şeylerle de eğlenceli hale getirilmiş.

Check-in yapmanın size bir faydası yok. Aksine zararı dokunabilecek bir program. Özellikle hırsızlar bu programı takip edebilir. Security tarafına iyi eğilin derim.

Onun dışında, çakallık yapsanız size bir faydası yok :)

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
bende biliyorum bi faydası yok ama işte kanımızda var hile yapma arzusu :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Bazen özel yerler oluyor. Check-in yapıp yetkilisine gösterdiğinde indirim yapıyorlar, dondurmacıysa bedava dondurma alıyorsunuz.

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şuan dondurmacıdan yazıyorum, adama foursquare de çekin oldum dedim nesüküyar dedi, dükkan sahibiyle birlikte beni kovalıyolar sakın denemeyin küfür ettim sandılar :angry:

avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaşlar şuan dondurmacıdan yazıyorum, adama foursquare de çekin oldum dedim nesüküyar dedi, dükkan sahibiyle birlikte beni kovalıyolar sakın denemeyin küfür ettim sandılar :angry:

:ehe

Üst Alt