Fotoşopla yazıyı değiştirecek uygulama var mı

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Fotoşopla yazıyı değiştirecek uygulama var mı
Çok aradım ama düzgün bir uygulama bulamadım mesela kpss puanım 73 yazmış o sayıyı değiştirecek bi program var mı

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Telefona göre oldukça zor, yabancı sitelerde farklı uygulamalar falan var androidler için ama onuda araştırmak lazım kim uğraşacak şimdi [emoji846] gene en temizi o tür işlerinizi bilgisayardan halletmek .

Artı konu başlığı saçma olmuş [emoji3] Photoshop zaten bir uygulama.
#

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
peki bilgisayar üzerinden öyle bir program var mı
yani sadece küçük bi satırdaki sayıyı silip yerine başka bi sayı koyacam

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Bilgisayarda sana önerebileceğim tek program Adobe Photoshop olur.Diğer programlardan bunun kadar verim alamazsın yani kaliteli orjinal bi çalışma çıkmaz, yaptığınız her editleme sırıtır ve acemice durur.Photoshopun cs4 versiyonundan başlayabilirsiniz zira cs5 cs6 yada CC14 zor gelebilir belki. Kolay gelsin

#

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarda sana önerebileceğim tek program Adobe Photoshop olur.Diğer programlardan bunun kadar verim alamazsın yani kaliteli orjinal bi çalışma çıkmaz, yaptığınız her editleme sırıtır ve acemice durur.Photoshopun cs4 versiyonundan başlayabilirsiniz zira cs5 cs6 yada CC14 zor gelebilir belki. Kolay gelsin

#
nerden yükleyebilirim bunu

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
sadece sayı değişecekse bunu paint ile bile yapabilirsiniz sadece sayının boyutunu tutturun yeter
sayı yazan yeri seçip kesin oraya tam boyutunu tutturup yeni sayıyı yazın

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Adobe belli bir ücret karşılığında sunuyor programı.Araştırın biraz bazı platformlarda var .

#

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
paintle yaptım vala saolun :D

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar.

Üst Alt