Fotomaç yalan rekoru kırdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Fotomaç yalan rekoru kırdı!
Fotomaç Gazetesi Temmuz ayında tam anlamıyla coştu. Öyle ki, Fenerbahçe'ye tamı tamına 18 futbolcu transfer etti..
Fotomaç Gazetesi, Temmuz ayında tam anlamıyla bir transfer fırtınası estirdi..
Gazete, tabiri cazse, aklına esen her futbolcuyu Fenerbahçe'ye yaka paça transfer ettirdi. Gzete listeyi öyle bir ibarttı ki, listeye giren futbolcularla 24 kişilik yeni bir takım yaratılma imkanı bile doğdu.. Medyaspor.com internet sitesi, Fotomaç'ın kesin transfer diye duyurduğu isimleri alt alta sıralayınca ortaya böyle uzun bir haber çıktı..

Bir bomba F.Bahçe'den: Carew

Güiza'da sorun çıkma ihtimaline karşı tedbirli davranan Fenerbahçe B planını devreye soktu ve Aston Villa'lı golcünün dosyasını raftan indirdi.

İspanyol golcü Güiza'nın, "F.Bahçe ile henüz hiçbir şey net değil" demesi ve ardından Mallorca Kulübü Dış İlişkiler Sorumlusu Matias Rebassa'nın, yıldız futbolcunun satılık olmadığını açıklaması, F.Bahçe'yi harekete geçirdi. Paranın nasıl ödeneceği konusunda da henüz anlaşma sağlanamayan Güiza için görüşmeler sürerken, yönetim tedbir olarak B planını devreye soktu. Buna göre, Güiza transferinin gerçekleşmeme olasılığını göz önüne alan F.Bahçe, Aston Villa'nın Norveçli dev golcüsü John Carew dosyasını yeniden açtı. Carew bir süre önce "F.Bahçe'ye gelmeyi çok isterim" demişti. 2 Temmuz 2008

Güiza No derse Fener ReYES diyecek

İspanya gol kralı Güiza'nın talipleri artarken, yıldız futbolcunun müstakbel eşi de Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor. Bu durum yönetimin canını sıkarken, yeni hoca Aragones "Güiza olmazsa biz de Reyes'i alırız" görüşünü taşıyor.

Ancak yeni teknik direktör Aragones bu durumu önemli bir sorun olarak görmüyor. Aragones'in, Güiza transferinin gerçekleşmemesi halinde, B planını devreye sokarak milli takımdaki eski öğrencisi Jose Antonio Reyes'i F.Bahçe'ye getirmek istediği belirtildi.
3 Temmuz 2008

Marcos Senna

İspanyollar'ın "Senna F.Bahçe'yi istiyor" iddiası dün Aziz Yıldırım'a çok yakın bir gazeteci tarafından da doğrulandı. Nihat Kahveci'nin takım arkadaşı olan Senna için son kararı yeni hoca Aragones verecek.
4 Temmuz 2008

Güiza'da büyük şok

Güiza'nın sevgilisi bebek düşürdü, hesaplar bozuldu. F.Bahçe'nin imza için beklediği İspanyol gol kralının morali alt üst olurken, durum şimdi daha da karmaşık bir hale geldi.
5 Temmuz 2008

Aragones'in listesinde 5 yıldız var

Bu isimlerden en önemlisi Atletico Madrid'li Reyes. 3 yıl daha sözleşmesi olan İspanyol forvet, geçen yıl La Liga'da 26 maç yaptı ancak gol atamadı. Reyes'in alternatifi ise Barça'nın serbest bıraktığı Esquerro. 32 yaşındaki oyuncu geçen sezon 24 maçta 3 gol attı. Aragones'in, şartların zorlanması halinde Valencia'lı Morientes'in de alınabileceğini yönetime bildirdiği kaydedildi. Aragones'in orta saha için ise bonrservisi elinde olan Mallorca'nın Yunanlı yıldızı Basinas ile Udinese'li Gökhan İnler'i tavsiye ettiği ifade edildi. Yönetimin ise Carew ve Cisse isimlerini gündeme getirdiği öğrenildi.
6 Temmuz 2008

Morientes müjdesi

Fenerbahçe yönetimi, Luis Aragones'in sunduğu transfer listesinde yer alan İspanyol süper star için Valencia'ya reddedemeyeceği bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
7 Temmuz 2008

Barcelona'nın 'Kara Panter'i Fener yolunda

Kamerunlu yıldız için yeniden girişimlere başlandığı, temasların son derece olumlu geçtiği belirtildi
Her sezon süper bir yıldız transfer eden F.Bahçe'nin bu kez de Eto'o ile dünyayı sarsmaya hazırlandığı ileri sürüldü. Barcelona, satış listesine koyduğu "Kara panter" lakaplı futbolcunun bonservisinde ciddi bir indirim yaptı ve rakamı 40 milyon euro'dan 27 milyon euro'ya çekti.
8 Temmuz 2008

Nükleer bomba Eto'o

Kadıköy'de bugün çok kritik saatler yaşanacak. Kamerunlu yıldızın bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin yetkilisi Herve Chinda, İstanbul'a gelerek F.Bahçe yönetimiyle transferi görüşecek.

F.Bahçeli idareciler, Barcelona'dan Eto'o'nun 27 milyon euro'luk bonservis ücretinin biraz daha aşağı çekilmesini talep edecek. İspanyol kulübünün bonservis bedelini istenen düzeye indirmesi durumunda anlaşma yapılacak ve ardından Eto'o müthiş bir şovla İstanbul'a getirilecek.
9 Temmuz 2008

Ver Carlos'u al Sheva'yı

Başkan Aziz Yıldırım'ın haftalar önce "Çok pahalı, alamayız" dediği Shevchenko ile ilgili sürpriz gelişmeler oldu. Chelsea'nin yeni teknik direktörü Scolari, Shevchenko ile Carlos'un takas edilmesini istedi.
10 Temmuz 2008

Saviola

F.Bahçe yönetimi, Güiza'dan sonra bir büyük bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Aragones'in, ayağı kırıldığı için sahalardan 6 ay uzak kalacak olan Deivid'in yerine bir forvet daha istediği ve Saviola'nın ismini yönetime sunduğu öğrenildi. Real Madrid'in satış listesine koyduğu Arjantinli ünlü golcünün bonservisi 5 milyon euro
11 Temmuz 2008

Yeni Marcos Senna

Sarı-lacivertli yöneticiler, teknik direktör Aragones'in İspanya Milli Takımı'ndaki 'prensi' durumundaki Marcos Senna için girişimlerini hızlandırdılar. Senna'nın istediği ücret, Real Betis'e giden Marco Aurelio'nun talep ettiği paradan çok daha düşük. Ayrıca Brezilya asıllı İspanyol yıldız, Aragones faktörü nedeniyle F.Bahçe'ye gelmek istiyor. Tek sorun kulübü Villarreal.
14 Temmuz 2008

Toraman Fener'e

Beşiktaş'ın 4.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında satış listesine koyduğu İbrahim Toraman, Fenerbahçe'ye haber gönderdi. Sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş'a gelmeden önce renklerine katmaya çalıştıkları tecrübeli savunma oyuncusu, "Fenerbahçe'nin formasını giymeyi çok istiyorum. Eğer Fenerbahçe'ye transferim gerçekleşirse çok başarılı olurum. Ayrıca Aragones gibi büyük bir hoca ile çalışmak çok güzel olur" dedi.
15 Temmuz 2008

Sen iste yeter

Sarı-lacivertliler, İbrahim Toraman'ı Mehmet Topuz'a karşılık takasta kullanmak isteyen Beşiktaş'ı ikna edebilmek için devreye aracı soktu.
16 Temmuz 2008

Xabi müjdesi

Senna, Maniche ve Xabi Alonso ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'ye dün İtalya'dan müjdeli haber geldi. Christian Poulsen'i renklerine katan Juventus, Alonso'dan vazgeçti. Bu transferde tek kalan Fener, Alonso için 20 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Eğer Liverpool'lu yıldızın transferi gerçekleşmezse Atletico Madrid'in Portekizli futbolcusu Maniche alınacak. Atletico Madrid, yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Maniche'yi çok uygun şartlarda Fenerbahçe'ye vermeye hazır.
17 Temmuz 2008

Fener'e nokta transferler

Aragones'in, başkan Aziz Yıldırım'dan Real Betis takımına giden Mehmet Aurelio'nun yerine yeni bir transfer istediği belirtildi. Başkan Yıldırım'ın da İspanyol hocaya "Merak etme, Aurelio'dan daha iyisini alacağız" garantisini verdiği ifade edildi. Aragones'in yönetime verdiği 3 isim olan Xabi Alonso, Senna ve Maniche ile görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Aragones'in, sol taraf için de Espanyol formasını giyen Albert Riera'yı istediği belirlendi. Liverpool'un da peşinde olduğu Riera'nın Espanyol ile 2011'e kadar sözleşmesi var ve maliyeti 14 milyon euro. Geçen yıl Bordeaux'dan İspanya ekibine gelen ve 36 lig maçında 4 gol atan Riera için Fener'in 12 milyon önereceği belirtildi.
18 Temmuz 2008

F.Bahçe'yi istiyorum

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Eto'o, Fenerbahçe'den çok cazip bir transfer teklifi aldığını dile getirerek, "Bu müthiş öneriyi Barcelona'ya dönünce değerlendireceğim. Fener'de oynamak istiyorum" dedi. Açıklamayı dünyanın tüm ajansları 'flaş haber' olarak geçti. Fotomaç, 8 Temmuz'da Eto'o ile Fenerbahçe arasında yaşanan gizli görüşmeleri 'Fenerbahçe, dünyada yılın transferine imza atıyor! NÜKLEER BOMBA ETO'O' manşeti ile duyurmuştu.
19 Temmuz 2008

Patriot havalandı

Türkiye, Fotomaç'ın 8 Temmuz'daki "Fenerbahçe, dünyada yılın transferine imza atıyor! Nükleer Bomba Eto'o" manşetini konuşuyor. Türkiye'ye bu müthiş transfer gelişmesini ilk duyuran gazete olmanın gururunu yaşıyoruz. Fenerbahçe kulübü, bu haberimizi resmi internet sitesinden yalanlamıştı. Ancak önce Eto'o, Taşkent'te yaptığı "Fenerbahçe'den süper bir teklif aldım. Bu teklife hayır denilmez" açıklaması ile haberimizi doğruladı.
20 Temmuz 2008

20 milyon Euro'ya Eto'o geliyor

Chinda: Eto'o, başkanın önceki teklifinden etkilenmişti. Şimdi durum daha farklı. Aragones, Güiza ve F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması ona cazip geliyor. Barça, bonservis bedelini 25 milyon euro'ya çekti. F.Bahçe, 20 milyona işi bitirir.
21 Temmuz 2008

Eto'o İstanbul'da mı?

Fenerbahçe, Eto'o'yu renklerine katarak dünyada yılın transferine imza atmaya hazırlanıyor. Geçen hafta reklam amaçlı olarak gittiği Taşkent'ten "Fenerbahçe'den başdöndürücü bir teklif aldım. Barcelona'ya dönünce değerlendireceğim" diyen Eto'o, adım adım Fenerbahçe'ye yaklaşıyor.

Barcelona'nın Kamerunlu golcüsünün bu açıklaması üzerine harekete
geçen sarı-lacivertli yöneticilerin, menajer Helve Chinda ile temas kurdukları öğrenildi. Menajer Chinda'nın, Eto'o'yu gizlice İstanbul'a getirerek bir otele yerleştirdiği ve F.Bahçe ile golcü futbolcuyu görüştürdüğü iddia edildi.

22 Temmuz 2008

Aragones Topuz'u izleyecek

Sarı-lacivertli yöneticilerin, Aragones'e Mehmet Topuz'u önerecekleri hatta Kayserispor'un yıldız futbolcusu ile ilgili olarak bir tanıtım CD'si de izletecekleri öğrenildi. İspanyol teknik
adam bu CD'yi seyrettikten sonra Mehmet Topuz için onay verirse Kayserispor yönetimine yeni bir teklif sunulacak.
23 Temmuz 2008

İşte F.Bahçe'nin son bombası Dacourt

Aurelio'nun boşluğunu doldurmak için Senna, Alonso ve Albelda gibi isimlerle görüşen ancak bir türlü mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe rotayı İnter'li Olivier Dacourt'a çevirdi. Defansif orta saha olarak görev yapan Fransız futbolcu 34 yaşında. Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Dacourt'un bonservisi 2 milyon euro civarında.
24 Temmuz 2008

F.Bahçe beni çok istiyor

Aurelio'nun yerine transfer etmek istediği Senna, sarı-lacivertli kulüpten teklif aldığını doğruladı. Brezilya'nın Spor TV kanalına konuşan İspanyol yıldız, "Fenerbahçe ve Aragones'in beni çok istediğini biliyorum. Ama ben Villarreal ile şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi.
25 Temmuz 2008

Xabi, tabi diyecek

Aurelio'nun yerini Xabi Alonso ile doldurmayı hedefleyen sarı lacivertli ekip mutlu sona çok yaklaştı.

F.Bahçe, Alonso transferinin gerçekleşmemesi ihtimaline karşı Albelda'yı yedekte tutuyor. Valencia forması giyen Albelda ile her konuda anlaşma sağlandığı, İspanyol yıldızın imzaya hazır olduğu kaydedildi.
26 Temmuz 2008

Alonso Fener'de gibi

F.Bahçe, yabancı transferinde Güiza'dan sonra bir büyük bomba daha patlatmak için geri sayıma başladı.
27 Temmuz 2008

Bekle beni İstanbul

Xabi Alonso, F.Bahçeli olmak için artık gün sayıyor. Transferde son pürüzlerin giderilmesini bekleyen Liverpool'un İspanyol yıldızı, Luis Aragones'e "Seninle bir kez daha şampiyonluk yaşamayı çok istiyorum" dedi.
28 Temmuz 2008

F.Bahçe Alonso'yu almaya gidiyor

İngiltere'nin The Mirror gazetesi, F.Bahçe'nin Xabi Alonso ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı. Gazete, F.Bahçeli yöneticilerin bugün Liverpool yönetimiyle bir kez daha görüşüp transferi bitireceğini iddia etti. Ayrıca İspanyol As gazetesi de Alonso'nun F.Bahçe yolunda olduğunu duyurdu.

29 Temmuz 2008

Pürüz çıkardı

Liverpool'un Fenerbahçe'ye vermeyi kabul ettiği İspanyol oyuncu, sarı-lacivertli yöneticilerden bir gün daha süre istedi.
30 Temmuz 2008

Bu sevda bitmez

İspanya'nın Diariosport gazetesi, Luis Aragones'in, Barcelona'lı Samuel Eto'o'yu Fenerbahçe'ye istediğini ve beklediğini yazdı.

Gazete, bir süre önce Eto'o'nun Fenerbahçe'nin teklifini reddettiğini ancak sarı-lacivertli kulübün bu futbolcuda hâlâ istekli olduğunu vurguladı. Fenerbahçe kulübünün, daha önce Eto'o ile ilgilenmediğini açıklamasına rağmen, Kezman'ın takımdan ayrılmasından sonra Barcelona'lı golcü için girişimlerini hızlandıracağı belirtildi. Fener, ayrıca Alonso'yu getirmek için de Maldonado'nun satılmasını bekliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Furkan


Dwyane_Wade

Üye
bence bu haberleri gazete satmak için uyduruyorlar:D
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bu gazetenin bir haberini ajandamın arasında saklarım hep.

Başlık şöyle;

" Cristiano Ronaldo'dan 2011 Sözü "

C. Ronaldo 2011'den sonra Fenerbahçe'den başka hiçbir takıma imza atmam demiş. :kop:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt