Fotoğraflarınzdaki istemediğiniz kişi veya nesneleri kolayca yok edebilirsiniz TouchRetouch 3.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

abdullah_kck

Konu Sahibi
Fotoğraflarınzdaki istemediğiniz kişi veya nesneleri kolayca yok edebilirsiniz TouchRetouch 3.0.1

TouchRetouch uygulamasını kullanarak, fotoğraflarınızdaki istemediğini kişileri veya nesneleri kolay ve basit bir şekilde yokedebilirsiniz.

Yapmanız gereken şey, fotoğrafınızı açtıktan sonra yok etmek istediğiniz bölgeyi işaretleyip film ikonuna tıklamak. Kısa bir süre sonra fotoğrafta istemediğiniz bölümün yok olduğunu göreceksiniz

[video=youtube;Oo93EojFBHI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Oo93EojFBHI[/video]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kamboz, seytan_avcisi, CanKartaL ve 12 diğerleri

Şehriyar

Şehriyar

Üye
İlginçmiş denedim :)

abdullah_kck

Konu Sahibi
genellikle sonuc olumlu oluyor ama arka planin karisik olmamasi lazim . :)

seymen16

seymen16

Üye
Süper bir program teşekkürler:oke:

Sertug1991

Sertug1991

Üye
acaba tam sürümünü bulabilirmisiniz

lolaman

lolaman

Üye
Vay be keşke bendede galaxy ace olsaydı da deneseydim teşekkürler ama..

abdullah_kck

Konu Sahibi
:rica:

justlive4life

Üye
LG Optimus P970 de kullanıyorm programı. Gerçekten belli bir zemin üzerindeki nesneleri yok ediyor. Sihirbazlık gösterisi gibi :)

alien61

alien61

Üye
HTC Desire da güzel çalıştı :) Çok karışık olmadıktan sonra güzel çalışıyor. İnsanların gözünü ağzını burnunu yok edin güzel şeyler çıkıyor :D :D Teşekkürler

02rft

Üye
Mükemmel gerçekten, bu kadar başarılı olacağını tahmin etmemiştim:tşk:

ivdg

ivdg

Üye
istiklalde nasıl tek başıma foto cektirirm diye düşünüyordum yarım saatlık calısma sonucunda olacak galıba :D

• Beğen
Tepkiler: abdullah_kck
HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
Teşekkürler hemen deniyorum :D

by_oguz

by_oguz

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: abdullah_kck

abdullah_kck

Konu Sahibi
:rica:

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Başarılı :) Adobe Photoshop Cs5 ile bu işlem oldukça kolay hale gelmişti onun kadar başarılı olmasa da beklenmedik bir performansı var programın teşekkürler :)

zulkifaltin

zulkifaltin

Üye
teşekkürler ilginç bir program.

delikanli006

delikanli006

Üye
tesekkurler dostum :) kalabalık bir caddede guzel bir manzara göruyorsun tam resmi cekerken lappppp adamın biri zıplıyo kıyıdan köseen görunuyo :) işte deli oldugum an :) supersin

ibo_Star

ibo_Star

Üye
baya ilginc bir uygulama

hacibalboa

hacibalboa

Üye
İlginç: ) saol

byurtkuran

byurtkuran

Üye
Photoshop gibi beyler deneyin :)