Fotoğrafları ve Albüm Resimlerini Göremiyorum ?

Sponsorlu Bağlantılar

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğrafları ve Albüm Resimlerini Göremiyorum ?
Telefonumdaki fotoğrafları göremiyorum iki gündür acaba neden olabilir format atmayı düşünüyorum acaba kısa yolu varmıdır ?

resimlerde görüldüğü gibi göremiyorum :D

SilentOne

SilentOne

Üye
tahminimce vürüs girmiştir

benighted

benighted

Üye
dili ingilizce yap resimler gorulecektir

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
hacı bu seferde teli ing kullanmak gerekcek değilmi ?

benighted

benighted

Üye
oyle ama biraz kullaninca alisiyorsun hem de sorunsuz oluyor ama turkce olsa cok iyi olacak ama bu sorunu duzeltecek bir guncellestirme gelene kadar ben ingilizce kullanacagim

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
oyle ama biraz kullaninca alisiyorsun hem de sorunsuz oluyor ama turkce olsa cok iyi olacak ama bu sorunu duzeltecek bir guncellestirme gelene kadar ben ingilizce kullanacagim
güncelleme gelene kadar bende ing yapayım ozaman

----------Eklendi @ 22:19:38 ---------- Yazıldı @ 22:15:00 ----------

ing yaptım düzelmedi sorunlar gene aynı :) telefona bi gûsül aldırmak farz oldu :D

• Beğen
Tepkiler: forbidden5
benighted

benighted

Üye
ben de duzeldi bi arkadasimda da c7 var onda da duzeldi hayret sende neden duzelmedi

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Tüm Resim Dosylarını E'deki İmages Klasörünün İçin Fotoğraf Diye Bir Klasör Aç İçine At Ve Telefonu Yeniden Başlat ;)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
kesin çözüm yaptım :)
gittim gûsül aldırdım telefona :D formatladım birazda kasıyodu şimdi daha iyi masalllah :)

• Beğen
Tepkiler: iatis

By_Jazz

Üye
kesin çözüm yaptım :)gittim gûsül aldırdım telefona :D formatladım birazda kasıyodu şimdi daha iyi masalllah :)
hard mı ? Ve hafıza kartındaki tüm fotolar mı yoksa sadece görüntüler klasöründekiler mi görünüyor

• Beğen
wratH!

wratH!

Üye
soft format bunun çözümü :)

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
hard mı ? Ve hafıza kartındaki tüm fotolar mı yoksa sadece görüntüler klasöründekiler mi görünüyor

soft format attımda hafıza kartı kullanmıyodum 8lik kendi hafızasına atıyodum. fotoğraflara giriyorum göstermiyor ama düzenle dediğimde gösteriyordu aynı şekilde albüm fotolarını göstermiyodu ama album içindeki müziği açında gösteriyordu. sonradan fark ettiğim 2 hata daha vardı birisi mesaj geldiğinde sadece menü uyarı lambası yanıp sönüyodu mesaj var iletisi çıkmıyodu ve seste gelmiyodu mesaj geldiğinde :hmmm
kısacası sorun byük gibiydi formatladım düzeldi. en son virüs atarak hackledeim ondan sonra oldu

----------Eklendi @ 16:16:28 ---------- Yazıldı @ 16:15:38 ----------

soft format bunun çözümü :)
aynen öyle :oke: :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
soft format attımda hafıza kartı kullanmıyodum 8lik kendi hafızasına atıyodum. fotoğraflara giriyorum göstermiyor ama düzenle dediğimde gösteriyordu aynı şekilde albüm fotolarını göstermiyodu ama album içindeki müziği açında gösteriyordu. sonradan fark ettiğim 2 hata daha vardı birisi mesaj geldiğinde sadece menü uyarı lambası yanıp sönüyodu mesaj var iletisi çıkmıyodu ve seste gelmiyodu mesaj geldiğinde :hmmm
kısacası sorun byük gibiydi formatladım düzeldi. en son virüs atarak hackledeim ondan sonra oldu

----------Eklendi @ 16:16:28 ---------- Yazıldı @ 16:15:38 ----------

bosuna format atmissin camarya acip bir fotograf cekip kaydetseydin olurdu basit bir yontem varken yazik olmus format atmissin.resimleri tanimiyor ama birkere kayittan sonra taniyordu :alkis

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
hocam nerede kaldın sen yav :D

Üst Alt