Fotoğrafları Toplu Olarak Telefondan Skydrive'a Yüklemek Mümkün Mü?

Sponsorlu Bağlantılar

efege

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğrafları Toplu Olarak Telefondan Skydrive'a Yüklemek Mümkün Mü?
Fotoğraflsrı toplu olarak telefondsn skydrive a yuklemek mumkun mu?lumia920

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tabi ki mümkün. Fotoğraflara gir. Resimleri seç ve (...) işaretine dokun. Açılan pencereden "skydrive'a kaydet"i seç tamamdır.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
4MaGuS

4MaGuS

Üye
toplu olarak derken zaten yedekleme kısmında ayarlar açıksa çekilen resimlerin hepsini sydrive atıyor onun dışında sen fotoğrafalara girerek resimleri seçtikten sonra seçenekler kısmından skydrive kaydet diyebilirsin ancak resimleri teker teker yükler

5800

Üye
toplu olarak derken zaten yedekleme kısmında ayarlar açıksa çekilen resimlerin hepsini sydrive atıyor onun dışında sen fotoğrafalara girerek resimleri seçtikten sonra seçenekler kısmından skydrive kaydet diyebilirsin ancak resimleri teker teker yükler

Dediğiniz ayar olunca internet paketimden her resim çektiğinde skydrive a atıp kotamı bitirmesini istemiyorum.Onun için eve gittikçe wifi ile fotoğrafları atayım istiyorum.

Bu arada teşekkür ederim cevaplarınız için.

skynet

Üye
Resimlerde bir problem yok ama video dosyalarını kaliteyi düşürüp atıyor skydrive'ra :dry:

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Resimlerde bir problem yok ama video dosyalarını kaliteyi düşürüm atıyor skydrive'ra :dry:
vidyo hiç denemedim ancak resimlerde skydrive atınca ciddi bozulmalar oluyor anca belki yüksekte iken az bir şey bozuluyor ancak o bile önemli bence fazla çünkü elimizden geldiği kadar iyi çekmeey çalışırken resmi bozması sinir bozucu bir şey bana göre tabiki bu kişiye göre değişir

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Yedekleme ayarlarında sadece wifi ile ayarlamak mümkün gem kaliteyi bozmadan Ayarlardan Yedekleme içinden bakınız.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yedekleme ayarlarında sadece wifi ile ayarlamak mümkün gem kaliteyi bozmadan Ayarlardan Yedekleme içinden bakınız.
ancak denedinizmi bilmiyorum o bile bence bozuyor gibi geldi bana çünkü internete atılan her resim sitesi orjinal resmi bozar en azından biz normal kullanıcılar için öyle olabilir benim bildigim bozmayan site yok varsa söyleyin onu kullanalım

musti15fb

Üye
Ben hem Skydrive, hemde Dropbox'a yüklüyorum. Cepten yükleyince dropbox'ta bozulma olmuyor, bilgisayardan yüklersen ikisinde de bir bozulma olmuyor.

efege

Üye
    Konu Sahibi
Mesela Albümlere girip bütün fotoğrafları komple atamaz mıyım? Hepsini seç butonu aktif olmuyor hiç. Dolayısı ile tek tek seçmek gerekiyor. Hepsini seç nasıl aktif olcak?

YkPkY

YkPkY

Üye
tek tek albümlere girip toplu işaretlemek zorundasın.
bu özelliği maillerde kullanamıyorsun ama

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
en iyi kalitede yükleme için ayarlar/yedekleme/fotoğraflar da en iyi kalite seçeneği mevcut ama bunun için wifi gerekiyor skydrive a kalite düşürmeden yüklüyor videolar da dahil sorunsuz şekilde

omerk88

omerk88

Üye
fotoğraflar yüklemek istediğin resimleri tümümü seç skydrive yükle hepsini wifi yüklersin ayrıca yükleme yapmadan önce skydrive ayarlarından fotoğraf ve video yükleme kalitesini yüksek tutup bozulmadan atabilirsin ama yükleme süresi uzar

efege

Üye
    Konu Sahibi
Sorumu cok yanlış anladınız.telefonda 3 bin kusur fotoğraf var.hepsini tek tek seçmekle uğraşmadan nasıl atabilirim skydrive a diye soruyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sorumu cok yanlış anladınız.telefonda 3 bin kusur fotoğraf var.hepsini tek tek seçmekle uğraşmadan nasıl atabilirim skydrive a diye soruyorum.
tamam işte üste arkadaşlar yazdı fotogralara-film rulosu-seç-...-tümünü seç-skydriva kaydet bu kadar basit

YkPkY

YkPkY

Üye
e sen anlamıyorsan artık durum bizi aşar

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve skynet

Üst Alt