Fotoğraf silerken şifre istesin istiyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harpyy

Harpyy

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraf silerken şifre istesin istiyorum?
Arkadaşlar Galaxy S2 kullanıyorum. Fotoğraf çektikten sonra fotoğraflara bakarken bilirsiniz ki güzel çıkmayan fotoğraflar da vardır ve arkadaşlar için de iyi bir koz olur özellikle facebook çıktıktan sonra :) Neyse sorum şu telefonumdan fotoğraflara bakarken değil, silme işlemi seçildiğinde silme işlemini onaylamak için şifre istesin istiyorum. Bunu yapabilecek bir program varmıdır? Ya da Galaxy S2 de böyle bir özellik varmıdır? Cevaplarınız için şimdiden saolun.

TheMadness

TheMadness

Üye
Direk galeriye kilit koy

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
beyin bedava :D

Harpyy

Harpyy

Üye
    Konu Sahibi
Direk galeriye kilit koy

Bu benim aklıma hiç gelmemişti gerçekten çok yaratıcı bir fikir çok saol da o zaman galeriye de girip fotolara bakamayacak arkadaşlar ona da bi çözüm bul bu sölediğini yapacağım. Ben sadece silerken şifre istesin istiyorum dedim yeterince açık yazıldı soru herkesin anlayacağı ölçüde yani...

- - - Eklendi - - -

Beyin bedava tabi ama soruya cevap yazmış olmak için (mesaj sayım çoğalsın diye) cevap yazmasan daha iyi olur çünkü soruyu anladığından şüpeliyim. :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
soruyu anladım ama gereksiz birşey yani arkadaşlarlarına telefonunu vermezsen silinmezler :D
mesaj sayım cogalsın dıye neden mesaj yazıyım zaten çok az :=

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Harpyy

Harpyy

Üye
    Konu Sahibi
soruyu anladım ama gereksiz birşey yani arkadaşlarlarına telefonunu vermezsen silinmezler :D
mesaj sayım cogalsın dıye neden mesaj yazıyım zaten çok az :=

Arkadaşım soruma yazdığın cevap saçma olduğu için dedim onlar benim yakın arkadaşlarım istediklerinde benim çektiğim fotoğraflarıma bakabilirler ama kendilerini beğenmediklerinde siledebilirler. Benim amacım fotoğraflar görünebilsin sadece silinecekken onay için şifre istensin bu soruya beyin bedava gibi saçma bi cümle yazılmaz kusura bakma eğer bir fikrin yoksa da bu mesaj sayın çoğalsın diye yazılan bir mesajdır. Bunu düşünmem çok doğal yani.Eğer bir cevabın varsa soru normlarıma göre cevap verirsin dostum.

Suyaka

Suyaka

Üye
Doğal bi istek. Bu fotoğrafları koruma altına almak anlamına geliyor. Silinmeye karşı. Bunun için bir uygulama olduğunu zannetmiyorum ama fotoğraf silme özelliği bulunmayan bir galeri uygulamasını varsayılan olarak atayabilirsen. Direktmen oradan görüntüleneceği için silme fonksiyonu da olmaz. Sadece fikir

mcnpl4

mcnpl4

Üye
baska klasore yedekle gizli yap yedegi de kardes uygulama bulamazsin.

- - - Eklendi - - -

sildigini sanar en azindan

Harpyy

Harpyy

Üye
    Konu Sahibi
Suyaka saol arkadasim cevabin icin onerin varmi galeri ile ilgili

- - - Eklendi - - -

baska klasore yedekle gizli yap yedegi de kardes uygulama bulamazsin

- - - Eklendi - - -

sildigini sanar en azindan

Peki yedekte silinmez mi bu durumda.

TheMadness

TheMadness

Üye
Dropbox kullanabilirsin otomatik dropboxa yedekliyor ayariyla

mcnpl4

mcnpl4

Üye
andridde farkli klasore ayni iki resmi koyunca galeride farkli yerlerde iki tane cikiyo yani klasor klasor ayrilmis gizledikten sonra galeride gorunmedigi surece sorun olmaz. ya da andro zip yukle bi zip dosyasi acip resmleri o dsyaya kopyala silemez galeride de gorunmez yedegi oldugu

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
google play storede bununla alakalı bi program vardı galery lock gibi bişeydi adı unuttum

Harpyy

Harpyy

Üye
    Konu Sahibi
androidde farkli klasore ayni iki resmi koyunca galeride farkli yerlerde iki tane cikiyo yani klasor klasor ayrilmis gizledikten sonra galeride gorunmedigi surece sorun olmaz. ya da andro zip yukle bi zip dosyasi acip resmleri o dsyaya kopyala silemez galeride de gorunmez yedegi oldugu

Saol arkadaşım yardımın için

- - - Eklendi - - -

google play storede bununla alakalı bi program vardı galery lock gibi bişeydi adı unuttum

Evet var öyle bir program ama galeriye girişi kısıtlıyor yani fotoları göremiyorsun.

Suyaka

Suyaka

Üye
En mantıklısı Dropbox gibi görünüyor. Dropbox ayarlar sekmesinden Camera Uploads fonksiyonunu aktif edersen çektiğin her fotoğraf dropbox hesabına ( internet kullanarak ) yedeklenir. İstediği kadar silsin, tek tıkla geri yüklersin.

• Beğen
Tepkiler: Harpyy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt