Forumsal.Net
Üye
Fotoğraf Sanatçılarımızdan - Yahya EKE
----------------------------------------------------------------------------------
Penceremden dışarı baktığım bana "görünen" manzara
----------
sanatsal bir değeri olmayabilir. kaygım da yok zaten..elimizin ve gözümüzün önünde olupta farkedemediklerimizin hakkını teslim etmek adına.. sadece beğendim ve çektim
Lefkoşa - Mart 2010
Veda
hazırsan artık veda etmeye bu dünyaya ve bütün güzellikleriyle içindekilere..
sımkısı çek battaniyeni üstüne..hiçbirşey söyleme..
ömrünün son demlerinde seni "huzur"lu bir ölüme terk eden evlatlarına son sözün de bu olsun..
Bir geceyarısı baskınından
Uykusuz bir gecenin ardından günün ilk ışıklarıyla yakaladığım karelerden biri..
Merak
Ayırdığınız zaman için teşekkürler.
Yahya EKE
Selamlar arkadaşlar, yaklaşık olarak 3.5 yıldır amatör olarak fotoğraf çekimleriyle ilgilenmekteyim.
3 yılın sonunda artık siz fotoğraf severlerin karşısına çıkarmaya cesaret edebileceğim fotoğraflar yakaladığıma inanıyorum.
Fotoğraflara geçmeden evvel size süreç hakkında biraz bilgi vermek isterim..
Aşağıdaki portfolyom 3.5 yılda 3 ülkede , 60 küsür şehirde objektifime takılan karelerden oluşmaktadır.
Fotorafları çekerken kullandığım makinalar : Nikon D80 , Fujifilm S5800 , Nikon D3000 , Canon Ixus 70
ekipmanlar ise : 18-55mm , 55-200mm , 18-135mm , Kenko Macro Close UP 2x - 4x - 10x
Filtreler ise : ND8 Neutral Density , U.V , CPL
Fotoğrafları takip etmek isteyen arkadaşlar sık sık güncellediğim facebook gurubuma da üye olabilirler
Gurubun adresi :
Keyifli Seyirler..
3 yılın sonunda artık siz fotoğraf severlerin karşısına çıkarmaya cesaret edebileceğim fotoğraflar yakaladığıma inanıyorum.
Fotoğraflara geçmeden evvel size süreç hakkında biraz bilgi vermek isterim..
Aşağıdaki portfolyom 3.5 yılda 3 ülkede , 60 küsür şehirde objektifime takılan karelerden oluşmaktadır.
Fotorafları çekerken kullandığım makinalar : Nikon D80 , Fujifilm S5800 , Nikon D3000 , Canon Ixus 70
ekipmanlar ise : 18-55mm , 55-200mm , 18-135mm , Kenko Macro Close UP 2x - 4x - 10x
Filtreler ise : ND8 Neutral Density , U.V , CPL
Fotoğrafları takip etmek isteyen arkadaşlar sık sık güncellediğim facebook gurubuma da üye olabilirler
Gurubun adresi :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Keyifli Seyirler..
----------------------------------------------------------------------------------
Penceremden dışarı baktığım bana "görünen" manzara
----------
sanatsal bir değeri olmayabilir. kaygım da yok zaten..elimizin ve gözümüzün önünde olupta farkedemediklerimizin hakkını teslim etmek adına.. sadece beğendim ve çektim
Lefkoşa - Mart 2010
Veda
hazırsan artık veda etmeye bu dünyaya ve bütün güzellikleriyle içindekilere..
sımkısı çek battaniyeni üstüne..hiçbirşey söyleme..
ömrünün son demlerinde seni "huzur"lu bir ölüme terk eden evlatlarına son sözün de bu olsun..
Bir geceyarısı baskınından
Uykusuz bir gecenin ardından günün ilk ışıklarıyla yakaladığım karelerden biri..
Merak
Ayırdığınız zaman için teşekkürler.
Yahya EKE