murat_tapan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bütçem 1Bütçen nedir? Canon Powershot G serisine ve Sony Cyber Shot RX serisine bi bak istersen
Bütçem 100 tl civarında sony Cyber shot serisine bakarken qx1000 modeline rast geldim telefona bağlanıp telefonu ekran olarak kullanıyormuş özellik olarakta rx100e değer olduğu söylendi özellik kıyaslaması yaptım özellikler aynı forumda bir sormak istedim...Bütçem 1000 tl civarınra incelemelerde RX100 ün en iyi compact makinalardan birisi olduğu söyleniyor ne derece doğrudur?Bütçen nedir? Canon Powershot G serisine ve Sony Cyber Shot RX serisine bi bak istersen
Bütçem 1
Bütçem 100 tl civarında sony Cyber shot serisine bakarken qx1000 modeline rast geldim telefona bağlanıp telefonu ekran olarak kullanıyormuş özellik olarakta rx100e değer olduğu söylendi özellik kıyaslaması yaptım özellikler aynı forumda bir sormak istedim...Bütçem 1000 tl civarınra incelemelerde RX100 ün en iyi compact makinalardan birisi olduğu söyleniyor ne derece doğrudur?
Yorumlarınız için teşekür ederim tavsiyelerinize uyacağımSony Rx100 'ün lensi diger kompaktlardan daha büyük, istersen fotoğrafçılık üzerine kurulmuş forumlara konu aç burda pek bilgi edinemezsin benim bildiğim bile %0.01
Sony RX100'ün farkı şu ki daha büyük sensör;
Yorumlarınız için teşekür ederim tavsiyelerinize uyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?