fotoğraf makinası alacağım kararsızım bir yardım

Sponsorlu Bağlantılar

murat_tapan

Üye
    Konu Sahibi
fotoğraf makinası alacağım kararsızım bir yardım
Şöyle 5 6 yıl kullanabileceğim compact fotoğraf makinası almayı düşünüyorum kaliteli güzel foto çeken bir cihaz alayım diyorum geçenlerde sony qx100 modelini gördüm incelemelerini inceledim herkes çok beğenmiş olumlu yorumlar gelmiş kullanan birisi varsa düşünceleri nelerdir yada farklı önerileri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.lütfen profosyonel fotoğraf makinalarını önermeyin onları her zmn yanımda taşıyamam birde saçma sapn telefon kamerları ile karşılaştırmayın lütfen 1020 fln kullanmadığım telefon değil şuan elimdede sony z1 var 20.7 kamersı var bu dediğim cihazın kamerası 20.2 ama sonuçta fotoğrama makinası...

turkishield

turkishield

Üye
prof bişey düşünürsen arkadaşımda Nikon D90 var.ilgilenirsen mesaj at ayrıntıları yazarım :heyo2:

Türk-X

Türk-X

Üye
Bütçen nedir? Canon Powershot G serisine ve Sony Cyber Shot RX serisine bi bak istersen

• Beğen
Tepkiler: murat_tapan

murat_tapan

Üye
    Konu Sahibi
Bütçen nedir? Canon Powershot G serisine ve Sony Cyber Shot RX serisine bi bak istersen
Bütçem 1
Bütçem 100 tl civarında sony Cyber shot serisine bakarken qx1000 modeline rast geldim telefona bağlanıp telefonu ekran olarak kullanıyormuş özellik olarakta rx100e değer olduğu söylendi özellik kıyaslaması yaptım özellikler aynı forumda bir sormak istedim...Bütçem 1000 tl civarınra incelemelerde RX100 ün en iyi compact makinalardan birisi olduğu söyleniyor ne derece doğrudur?

Türk-X

Türk-X

Üye
Bütçem 1
Bütçem 100 tl civarında sony Cyber shot serisine bakarken qx1000 modeline rast geldim telefona bağlanıp telefonu ekran olarak kullanıyormuş özellik olarakta rx100e değer olduğu söylendi özellik kıyaslaması yaptım özellikler aynı forumda bir sormak istedim...Bütçem 1000 tl civarınra incelemelerde RX100 ün en iyi compact makinalardan birisi olduğu söyleniyor ne derece doğrudur?

Sony Rx100 'ün lensi diger kompaktlardan daha büyük, istersen fotoğrafçılık üzerine kurulmuş forumlara konu aç burda pek bilgi edinemezsin benim bildiğim bile %0.01 :)

Sony RX100'ün farkı şu ki daha büyük sensör;

murat_tapan

Üye
    Konu Sahibi
Sony Rx100 'ün lensi diger kompaktlardan daha büyük, istersen fotoğrafçılık üzerine kurulmuş forumlara konu aç burda pek bilgi edinemezsin benim bildiğim bile %0.01 :)

Sony RX100'ün farkı şu ki daha büyük sensör;
Yorumlarınız için teşekür ederim tavsiyelerinize uyacağım

Türk-X

Türk-X

Üye

Üst Alt