Fota ile cfw güncelleme (içeri gelin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ModderFurkan

Üye
    Konu Sahibi
Fota ile cfw güncelleme (içeri gelin)
Arkadaşlar Geçen Core Editör İle Naviden İndirdiğim v52.0.007 Core'unu inceliyodum..System Klasöründe galiba bi dosya buldum.İçini bi açayım dedim İçinde Server vardı (Yani Bizim WİFİ KULLANARAK GÜNCELLEMEMİZİ SAĞLAYAN) Acaba Böyle Bir şey Yapılabilir mi? Server'ı kendimize yönlendirip flashsız cfw yükleme?

Konu Hakkında Görüşlerinizi Bekliyorum

NOT:SAÇMA YORUMLAR YAZIP LÜTFEN KONUYU KİRLETMEYELİM !!!

Şimdi CORE dosyasındaki yapılandırmayı açıp buraya yazacağım

EVET KOMUTLAR AŞAĞIDAKİ GİBİ

ReleaseType ROM
UpdatesEnabled YES
PluginValidationEnabled NO
LocalizationTestEnabled NO
UpdateServer
UpdateServlet mscsservlet_20/
AdvertServer
AdvertServlet advert

--Usta--

--Usta--

Üye
hmm iliginç.istersen üstünde dururuz bu konunun bro :D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
olur neden olmasın sen adresleri gönder yeter ama yükleniş için ftp lazım ayrıca cfg ayarı olması gerekir çünkü bu ayar komut vererek hangi dosyaların önce veya sonra yükleneceğini belirler adresleri görelim.

ModderFurkan

Üye
    Konu Sahibi
olur neden olmasın sen adresleri gönder yeter ama yükleniş için ftp lazım ayrıca cfg ayarı olması gerekir çünkü bu ayar komut vererek hangi dosyaların önce veya sonra yükleneceğini belirler adresleri görelim.

Evet Server Hazırlanması Gerek (Zaten Sunucu seçililnce flashı sorunsuz yapıyo) komut dosyalarını yazıyorum bekleyin

----------Eklendi @ 20:09:06 ---------- Yazıldı @ 19:34:12 ----------

Komutları ekledim girip bakabilirsin :oke:

http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/fota-ile-cfw-guncelleme-iceri-gelin-508633.html

mardok

mardok

Üye
yalnız fota ile güncellemede normal navifirmdeki gibi 100-150 mb değil de 25-40 mb arası birşey yüklüyor ama hangi dosyalar var o 40 mb içinde onu bilmiyorum

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bu adreslere file zilla ile bağlanmın bakayım hangi dosyalar var

ModderFurkan

Üye
    Konu Sahibi
:D Konfigrasyon Dosyasına Bi Bakarım Ben Şimdi Bunları Yapılandırma Dosyalarından Çıkardım Zaten

----------Eklendi @ 23:43:15 ---------- Yazıldı @ 23:40:07 ----------

Aslında SDK indirsek bir işe yaramaz mı ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt