"Forvete ihtiyacımız yok"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
"Forvete ihtiyacımız yok"


Hakan Şükür'ün dünya çapında bir isim olduğunu söyleyen Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Johan Elmander, Umut ve Burak'tan övgüyle söz etti. Sakatlığını değerlendiren Elmander, takımının formu hakkında konuştu.


Galatasaray taraftarının sevgilisi, takımın golcüsü, sarı-kırmızılıların en üretken isimlerinden Johan Elmander LİG TV'ye konuştu.

İlk sezonunda şampiyonluk yaşayan İsveçli yıldız, sakatlığından Şampiyonlar Ligi'ndeki şanslarına takımdaki forma rekabetinden Teknik Direktör Fatih Terim'e kadar bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.

"2 AY ÇOK ABARTI BİR ZAMAN"
Sözlerine sakatlığı hakkında konuşarak başlayan Johan Elmander, "Daha iyiye gidiyiorum. Ne zaman dönerim tarih vermek çok zor. Kendimi daha iyi hissediyorum. Fizyoterapistler eşliğinde çalışmalara başladım." şeklinde konuştu. İsveçli yıldız basında çıkan ilk yarıyı kapattığı haberlerini yalanlayarak, "2 ay çok abartı bir zaman. Sakatlığımın daha iyiye gittiğini yineleyebilirim."

"GÜCÜMÜZÜ GÖSTERECEĞİZ"

İsveçli yıldız Şampiyonlar Ligi'ndeki şanşlarıyla ilgili şu sözleri kullandı:
"Şampiyonlar Ligi'ndeki durumdan memnun değiliz. 3 tane talihsiz bir maç oynadık. Manchester United maçını herkes biliyor, son Cluj maçında hava şartlarını biliyorsunuz. Önümüzde 3 maç daha var. Galatasaray'ın gücünü göstermek istiyoruz"

"UMUT KALBİYLE OYNAYAN BİR OYUNCU"
Takımdaki forma rekabetine de değinen deneyimli oyuncu takım arkadaşlarını değerlendirirken, "Takımımızda çok kaliteli forvetler var. Geçen sene Baros ve Necaati vardı. Bu sene Umut, ben, Sercan ve Burak Yılmaz. Umut Bulut kalbiyle oynayan bir oyuncu ve attığı gollerle lider olmamızı sağladı. Burak Yılmaz da bu sezon bir çok gol kaydetti. Siz iyi oynamayınca, gözünüz arkada kalmıyor. Eğer idmanlarda iyi çalışmasanız sürekli yeriniz doldurcak bir isim var. Hepsiyle oynamaktan memnunum." diye konuştu.

"FORVETE İHTİYACIMIZ YOK"
"Gol yollarında sıkıntı yaşandığı düşünmüyorum. Puan durumuna bakarsanız lideriz ve istediğimiz zaman da çok gol atıyoruz. Demek ki forvette bir eksiğimiz yok. Aynı zaman da orta saha, defans ve kalede de herhangi bir sıkıntı yaşadığımıza inanmıyorum. Bu tip eleştrilere katılmıyorum."

Türkiye ile daha önce oynadığı ligleri karşılaştıran Elmander, "Oynadığım her lig farklı. Türkiye Ligi her geçen sene üstüne katarak ilerliyor. Eksi yönleri zaman zaman ert müdahaleler oluyor. Artıları ise kaliteli bir lig, 1.5 sene önce buraya geldim. Geldiğim günden bu yana sürekli kaliteli isimmler ligimize geliyor"

"HAKAN ŞÜKÜRLER KOLAY YETİŞMİYOR"
"Türkiye'de kaliteli forvetler var. Forvet için şans da lazım. Belki Türk fubolu şansımız bir dönemden geçiyordur. Hakan Şükür çok üst düzey bir örnek. Onun yaptıklarını kelimelere sığdıramayız. Sadece Türkiye değil dünya çapında ün yapmış bir isim. Yalnızca Türkiye'de değil dünyada Hakan Şükürler kolay yetişmiyor." diye cevap verdi.

Teknik Direktör Fatih Terim'e övgüler yağdıran Elmander, "Fatih hocadan her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Fatih Terim'in liderlik vasfından çok ekileniyorum. Devre arasında benimle konuşması ve bana yol göstermesi, çok şey öğretiyor."

"HER ZAMAN GÜZEL GOLLER ATARIM"
Elmander kariyerinde attığı gol en güzel gol olarak iki sezon Premier Lig'de atılan en güzel gol arasına giren Bolton maçında kaydettiği şık golü gösterdi. Galatasaray formasıyla attığı goller arasında Elmander, geçen sezon 3-1 Fenerbahçe maçında attığı golü ve geçen hafta başkentte Gençlerbirliği'ne kaydettiği golleri gösterdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt