Forumun Şimdiki Düzeni.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Forumun Şimdiki Düzeni.
Abicim bu ne ya, Forumun düzeni mi batıyor yoksa burada başka işler mi dönüyor, şu hale bakın gereksiz olaylar oluyor, arkadaşlarımız banlanıyor. Yönetim bir anda ortadan kayboluyor.

Yönetim Söz verdiği gibi yeni forum sistemini ve cep temasını getirmedi.
Moderatörlerin kendince uyarma şekilleri (Örn: Burak abiye nasıl uyarı verdiği bir modun.)
Burak abi gitti diye, Hakan abimizde gitti. Sonradan zaza dayı da gitti.
Yeni bir bölüm istendi Teknik yardım hakkında daha önceden burak abi tarafından, açılmadı. Konuyu teknik bölümünde ben dile getirdim ata abimiz kabul etti teşekkürler.
Artık kimse yarışma düzenlemiyor, çünkü tadı kalmadı, kimseninde katılacağı yok.
Yeni gelen üyeler kimisi siteyi sadece mesaj işgali yapmak için, kimisi girip çıkmak için üye olmuş.
Son çıkan olaydan sonrada (Burak abimizin ve mod'un atışmasından sonra) artık foruma karşı bir sevgim felan kalmadı.
Sadece çok sevdiğim Bazı Yönetim adminleri ve, Bir kaç abim için kalıyorum burada Hakan Abi, Ali Abi, Mert Abi, Burak Abi, Zaza Dayı v.s.... için.

Artık forumun düzeni mi bozuluyor yoksa, ben mi öyle anlıyorum. Birde sizin görüşlerini alayım. Bu konuyla yönetimi baltalama amacım yok, sadece forumun gidişatı iyi değil, onu dile getirdim. Forumdan beni atabilirler, süresiz ceza verebilirler. Ben hepsine razıyım. Ve ve ve şunu tekrar tekrar dile getirmek istiyorum:

Burak abi diyelimki hatalıydı ve cezasını aldı peki onla aynı seviyeye düşen moderatör neden bir uyarıyı bile hakketmedi? Bunu cidden sormak istiyorum.

greenmile

greenmile

Üye
Boşver sorgulama abim takıl sen bu düzende kimseye birşeye olmaz su akar yolunu bulur;)

• Beğen
Tepkiler: Xilence
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt