.buRCuuu (: Üye En İyisi : Prenss En ŞeKerii : Manyak! En ÇapKını : OuSsS (Abim ) En Gevezesi : Kerem :?sl?k:?sl?k
.buRCuuu (: Üye keremerson' Alıntı: en hala bi türlü doğru düzgün bi kanıya waramayan.. Genişletmek için tıkla ... ßunu ßana mı Dedin ?
keremerson' Alıntı: en hala bi türlü doğru düzgün bi kanıya waramayan.. Genişletmek için tıkla ... ßunu ßana mı Dedin ?
keremerson Üye gfbuRCuuu' Alıntı: En Gevezesi : Kerem :?sl?k:?sl?k Genişletmek için tıkla ... demek ölee..
manyak! Üye yani burcunun şekerliği konusunda da yanlış düşünüorum öylemi :?sl?k ouz yada prensime havale ettim artık iki abiyle nasıl uğraşcan bilemem
yani burcunun şekerliği konusunda da yanlış düşünüorum öylemi :?sl?k ouz yada prensime havale ettim artık iki abiyle nasıl uğraşcan bilemem
keremerson Üye manyak!' Alıntı: yani burcunun şekerliği konusunda yanlış düşünüorum öylemi :?sl?k Genişletmek için tıkla ... şimdi yok onun için demedim dicem burcuya asılıo dicenis.. ewet onun için dedim desem iice gıcıklık yapcanıs.. adamı öldürürsünüz walla siz ne diim.. ama gerçei BURCUNUN ŞEKERLİĞİ KONUSUNDA YANLIŞ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖLEMEDİM.. manyak!' Alıntı: en bi türlü at gözlüğünden kurtulamayan Genişletmek için tıkla ... DEDİİN İÇİN DEDİM !! PÖÖFFFFFFFF WALLAHA ADAMI DELİ EDİONUZ BEAA
manyak!' Alıntı: yani burcunun şekerliği konusunda yanlış düşünüorum öylemi :?sl?k Genişletmek için tıkla ... şimdi yok onun için demedim dicem burcuya asılıo dicenis.. ewet onun için dedim desem iice gıcıklık yapcanıs.. adamı öldürürsünüz walla siz ne diim.. ama gerçei BURCUNUN ŞEKERLİĞİ KONUSUNDA YANLIŞ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖLEMEDİM.. manyak!' Alıntı: en bi türlü at gözlüğünden kurtulamayan Genişletmek için tıkla ... DEDİİN İÇİN DEDİM !! PÖÖFFFFFFFF WALLAHA ADAMI DELİ EDİONUZ BEAA
.buRCuuu (: Üye manyak!' Alıntı: yani burcunun şekerliği konusunda yanlış düşünüorum öylemi :?sl?k Genişletmek için tıkla ... AnLamadım ßurayı
manyak!' Alıntı: yani burcunun şekerliği konusunda yanlış düşünüorum öylemi :?sl?k Genişletmek için tıkla ... AnLamadım ßurayı
manyak! Üye ya şaka yaptık bee aa amma ters anlıon sen yanlış yorum yapıon diince o yorumumdamı yanlış hıh gibisinden bi şaka yaptım karıştı biraz ayrıca burcuya sarkmıcaını dahası kimseye sarkmıcanı bilioruz şakalaşıoruz
ya şaka yaptık bee aa amma ters anlıon sen yanlış yorum yapıon diince o yorumumdamı yanlış hıh gibisinden bi şaka yaptım karıştı biraz ayrıca burcuya sarkmıcaını dahası kimseye sarkmıcanı bilioruz şakalaşıoruz