jöly Üye D3N1Z' Alıntı: en kuzenimini sanal alemde taniyani =) malasef zuhahah taylan abiyi buraya cagiralim mi diyecem ama o malasef evde neti kapatti Genişletmek için tıkla ... en kuzeninin derdine derman olmayanı... taylan üye oldu buraya haberin yok mu?
D3N1Z' Alıntı: en kuzenimini sanal alemde taniyani =) malasef zuhahah taylan abiyi buraya cagiralim mi diyecem ama o malasef evde neti kapatti Genişletmek için tıkla ... en kuzeninin derdine derman olmayanı... taylan üye oldu buraya haberin yok mu?
D3N1Z Üye yok walla mi kim funit deme bana funit degildir o olsa aftc felan ya da thaislanda gibi seyler yapardi sanirim... en kuzenimden haberdari
yok walla mi kim funit deme bana funit degildir o olsa aftc felan ya da thaislanda gibi seyler yapardi sanirim... en kuzenimden haberdari
Yasminozz Üye en her yaptığım hareketi yapanı.......jöly e bu...... deniz sevdiğim üyelerden biri.......
jöly Üye D3N1Z' Alıntı: en anlamadigim ne yaptigini yapmisim Genişletmek için tıkla ... sana değil bana söylüyorkardeşim o kişi... beni yok sayanı ben de yok sayarım.. taylanın nicki thaisland denizcim... en kuzeninden haberi olmayanı....
D3N1Z' Alıntı: en anlamadigim ne yaptigini yapmisim Genişletmek için tıkla ... sana değil bana söylüyorkardeşim o kişi... beni yok sayanı ben de yok sayarım.. taylanın nicki thaisland denizcim... en kuzeninden haberi olmayanı....
jewel_ma21 Üye en cok ovgu alanlardan=deniz en online=joly yanlış anlama olmasın ben yazarken yazılıyor ondan karışıklık oluyo malum sonuçta benim bi grubum var
en cok ovgu alanlardan=deniz en online=joly yanlış anlama olmasın ben yazarken yazılıyor ondan karışıklık oluyo malum sonuçta benim bi grubum var