jöly Üye en beni sinirlendireni şu anda... bu yasmiyeydi.. deniz için yorum yok bu sitede sevdiğim kişilerden biri...
en beni sinirlendireni şu anda... bu yasmiyeydi.. deniz için yorum yok bu sitede sevdiğim kişilerden biri...
jewel_ma21 Üye jöly' Alıntı: en jeweli seven... Genişletmek için tıkla ... msn listemden en son sildiğim
Yasminozz Üye jewel_ma21' Alıntı: msn listemden en son sildiğim Genişletmek için tıkla ... en güzel yorumları yapan.....
jewel_ma21' Alıntı: msn listemden en son sildiğim Genişletmek için tıkla ... en güzel yorumları yapan.....
jewel_ma21 Üye tartışamları en dışardan izleyen başarılı cizimci kardeş gel katıl kardeş cevap hakkı doğmayan, işi olmayan nice insan yazmış sen yazmışın cok mu sende katıl bişe olmaz
tartışamları en dışardan izleyen başarılı cizimci kardeş gel katıl kardeş cevap hakkı doğmayan, işi olmayan nice insan yazmış sen yazmışın cok mu sende katıl bişe olmaz
D3N1Z Üye en yogunu (iş,maxi,kankalari :P ) yok sagol ben almiyim siz tartisa durun ben oyuna katiliyorum arasira =) tskrler
en yogunu (iş,maxi,kankalari :P ) yok sagol ben almiyim siz tartisa durun ben oyuna katiliyorum arasira =) tskrler
jewel_ma21 Üye en anlamlı avatar sahibi sakaydı zaten kardeş ne işin var boş işler tartışmak falan zaman kaybı biz bi hata yaptık işte şaka yapalım dedik uğraşıyoz şimdi
en anlamlı avatar sahibi sakaydı zaten kardeş ne işin var boş işler tartışmak falan zaman kaybı biz bi hata yaptık işte şaka yapalım dedik uğraşıyoz şimdi
D3N1Z Üye en şakacisi =) cik bakim simdi işin içinden çikabilirsen ozaman sana sadece kolay gelsin diyim =)