Forum'un BADA bölümü gerçekten bir başka ÖZLÜYORUM!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Forum'un BADA bölümü gerçekten bir başka ÖZLÜYORUM!
Arkadaşlar Samsung Wave telefonumu satarak Desire S aldım telefondan aşırı memnunm ancak forumun BADA bölümü kadar yardım sever bölümde görmedim ben. htc de resmen takılmıyorum :) buradaki herkese duyarlılığı ve yardım severliği için çok teşekkür ediyorum. Bilginin paylaştıkça güzel olduğunu unutmayan insanlar hepinize SAYGILAR :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Waveman ve cellmanbash

veletifo

Üye
Arkadaşlar Samsung Wave telefonumu satarak Desire S aldım telefondan aşırı memnunm ancak forumun BADA bölümü kadar yardım sever bölümde görmedim ben. htc de resmen takılmıyorum :) buradaki herkese duyarlılığı ve yardım severliği için çok teşekkür ediyorum. Bilginin paylaştıkça güzel olduğunu unutmayan insanlar hepinize SAYGILAR :tşk:
güle güle kullan!! sahsim adina bende bu mesaji gerek gorup yazdigin icin tesekkur ediyorum arkadasim.

FaDozoowlak

Üye
Great paintings! That is the kind of info that are meant to be shared around the net. Disgrace on the seek engines for no longer positioning this put up upper! Come on over and talk over with my web site . Thanks =)

miown

Üye
telefonun hayırlı olsun kardeşim, hakikaten bu mesajı yazacak kadar güzel insan olduğun için ben teşekkür ederim. selamlar.

SheevaJet

Üye
What is a R4i-SDHC, how do I use it and how much is it? R4 sdhc with R4i sdhc software a R4i? I be versed that a R4i-SDHC can be acclimated to on a DS Lite or DSi but I be struck by no sentiment what they do or how you use them. If they are good getting, could anyone also release me how much they are please? I have purchased a R4i-SDHC (comes in red buffet) from thedsdeals.com and I've downloaded Kernel 1.55 and Grain 1.54. I'm not inevitable which to handling, but I evaluate that dominion be the puzzle with my R4i. Whenever I reform it on on my DSi it says ? How can I take R4i SDHC anniversary card on DSi V1.4.3? I update my DSi to V1.4.3 aside miscalculation, and my r4i sdhc easter card was block. It is V1.4.1 variant from r4i-sdhc.com. Can I update the r4i sdhc postcard to reinforce DSi V1.4.3? or should I buy a late-model card? Menu in a red micro sd. Please tell me what to download. Thanks in advance :-) ! Does Putting R4i sdhc software on a micro sd and putting it in your DSi make it work like a R4i sdhc?

lagionaire

Üye

aynen arkadaşlarbende wave mi sattım htc sensation aldım.. htc forumlarından çok buraya bakıorum ne yazıkki bada 2.0 hala gelmemiş inş en yakın zamanda gelir.

zmatyar

zmatyar

Üye
Birde gelişme değişme paylaşabilsek tadından yenmez.Teşekkürler

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme telefon falan hikaye arkadaşlar. ben bu bada foumunda tanıştığım bazı insanlarla görüşüyorum günlük hayatta :) telefonumu geliştirmesinin yanında beni bu kadar güzel insanlarla tanıştırdığı için bu foruma teşekkür ediyorum. bu forumda yani bada'da güncelleme beklemek koymuyordu çünkü sürekli iletişim halindeydik. htc'ye 1 hafta önce yazdım 200 bakan 0 cevap :) yav bide bu ingilizce cevaplar nedir :D

nidforspid

nidforspid

Üye
bence gps ile ilgili bir sorun servise ver olmadı yenisini verirler

erem.qns

erem.qns

Üye
Len barçın haklısın valla :)
bende sattım iphone aldım cidden inanılmaz memnunum. Aynı durum apple bölümünde de aynı kimse kimseye adam akıllı yardım etmio.
Fakat iphoneturkey forumu gayet iyi sizler kadar olmasada :)
bnde teşekkür ediyorum herkese..

• Beğen
Tepkiler: BarcinSurmeli

senam38

Üye
bende wave2 kullanıcısıydım htc sensation aldım ama android bölümü bu kadar heyecanlı değil çünkü bada 2.0 cıktımı diye 5 10 dkda bir bada bölümüne bakardım yardıma ihtiyacım olduğunda herkez bildiğince birşeyler söyler yardımcı olurdu ve şuda var bada bölümü gerçekten aile gibi bence çoğunuzun nick i ezberimde inanın

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Great paintings! That is the kind of info that are meant to be shared around the net. Disgrace on the seek engines for no longer positioning this put up upper! Come on over and talk over with my web site . Thanks =)
man do u know turkish the website is published from turkey

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
bende bada dan ios a geçenlerdenim ama burdaki arkadaşlık muhabbet ortamı hiçbir yerde yok buranın heyecanı çok başkaydı ama müşteri memnuniyeti bilmez bir firma yüzünden mecbur kalıp ayrıldık

fullwar

fullwar

Üye
Oya Başar'ında dediği gibi. Bizi özlemeye devam et anacığım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt