huris gelmiyo artik foruma.kiziyorum ona knsamiyoruz hic.gerci kim kaldiki eski tayfadan nurum ve sahram disinda.mert falan bide.
2yil once ramazan ayinda sahura kadar knsrduk oysa hergun.ama olsun o benim en degerlim en guzel anilarimi hatirlatiyo bana.gecmise baktgmda okadar cok sey paylasmiszki hepside cok guzel cok özel
anneler gunun kutlu olsun annelerin en guzeli.
Tüm annelerin annler günü kutlu olsun.
- Annenizi her gün kutlayın, sadece anneler gününde değil![]()
sen de eskisi kadar yoksun tuba abla

gelesım kactı arada bakıyorum![]()
![]()

Bu arada profil fotoğrafların güzel olmuş tuba abla![]()

onun avatarları hep güzel olmuştur Süleyman. Çünkü hemşerim![]()

avatarı değil facebook'u kastetmiştim![]()
dur tekrar bakayım 
Tüm Annelerin Özelliklede Şehit Analarının Anneler gününü kutluyor ellerinden öpüyorum.
huris gelmiyo artik foruma.kiziyorum ona knsamiyoruz hic.gerci kim kaldiki eski tayfadan nurum ve sahram disinda.mert falan bide.
2yil once ramazan ayinda sahura kadar knsrduk oysa hergun.ama olsun o benim en degerlim en guzel anilarimi hatirlatiyo bana.gecmise baktgmda okadar cok sey paylasmiszki hepside cok guzel cok özel
anneler gunun kutlu olsun annelerin en guzeli.
Yüreğinizdeki sınırsız sevgi ve sabır için tüm annelerimizin, Anneler günü kutlu olsun iyiki varsınız.
Tüm annelerin annler günü kutlu olsun.
- Annenizi her gün kutlayın, sadece anneler gününde değil![]()
yeryüzündeki bütün fedakar ve şevkat dolu annelerin anneler gününü kutlarım![]()
Tüm annelerin analar günü kutlu olsun![]()
Bende Annemin butun Annelerin Anneler gununu yurekten kutluyorum ve butun Anneleri opuyorum...Anneler Günün Kutlu Olsun Ablam.
Kendi Annemden önce sana geliyorum. Değerin çok büyük bende canım ablam..![]()