forumlarda resim ön izleme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkant10

berkant10

Üye
    Konu Sahibi
forumlarda resim ön izleme yardım
arkadaşlar forumlarda resimleri ön izlemeli olarak açmayı bir türlü beceremedim bilen biri anlatsa çok sevineceğim

volkanik546

volkanik546

Üye
berkant10 ne yapmak istiyorsun anlamdım,açıklarsan yardım edebilirim belki

berkant10

berkant10

Üye
    Konu Sahibi
ya açıklamayı yanlış yaptım heralde benim demek istediğim hani forumlarda oyunlar bölümünde sayfayı açınca oyunların resmi direk olarak açılıyor ben onu yapmak istiyorum

iOS Developer

iOS Developer

Üye
gene anlamadım ben ama neyse sanırım foruma nasıl resim yerleştireceğini soruyorsun?

volkanik546

volkanik546

Üye
resim upload sitesine girip resmi yükle,oradaki forum linkini kopyala ve forumda ilgili konuya link ekleme kısmına tıklayıp yerleştir.bukadar...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
volkanik546' Alıntı:
resim upload sitesine girip resmi yükle,oradaki forum linkini kopyala ve forumda ilgili konuya link ekleme kısmına tıklayıp yerleştir.bukadar...
galiba onu anlatmak istemiyor oyunla ilgili bişeyden söz ediyor...

berkant10

berkant10

Üye
    Konu Sahibi
yok ben oyun bölümünü örnek olarak vermek istemiştium

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Sen kendine site mi kurdun? Belki senin kurduğun forumda önizleme özelliği yoktur. :bilmem:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Arkadaş düpedüz siteye nasıl resim yüklenebileceğini soruyor..

Aşağıdaki linkte gayet açık bir şekilde anlatılmış. Eğer, siteye ekleyeceğin resimlerin orijinal boyutunda görükmesini istiyorsan tamamen o konudaki adımları izle; ama resimlerin forumda küçük boyutta görüküp üstüne tıklanınca büyük görükmesini istiyorsan ikinci resimdeki thumbnail for forums (2) yazan yerdeki URL'yi direk foruma kopyala. [İMG] tagları içine almana gerek yok.

http://www.maxicep.com/showthread.php?t=10670

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
bu olayı bende yapamıyorum

berkant10

berkant10

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar en sonunda yapmayı başardım yardımlarınız için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt