Forumdan gidenler Kervanına biri daha eklendi ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Forumdan gidenler Kervanına biri daha eklendi ;)
Evet Forumdan Gidenler Kervanına Katılanlardan biriyim 1-2 gün Sonra. Evdeki bağlantıyı İptal edeceğim. Sebebe gelince 2 hafta önce Girmem gereken Öss Sınavına son 1 hafta kala Hastalanıp yatak Döşekte geçirerek Sınava Girememem.
Ee yaş Kemala erdi artık( 21 :) ) Kazanmak Lazım bu yüzden Fişten çekmem lazım kendimi bu yüzden full yokum 1 sene yurtta kalacağım. bu süre zarfında Teknolojinin "T" sini görmemem Lazım yoksa bırakamam bu alemi. temmuzun 15 ' inden sonra antayada kalacağım 1-2 hafta (tatil kaçamağı) Takılmak isteyen olursa mail atsın buluşalım. Neyse fazla yazdık Daha geleli birşey olmadı siteye Ancak mecburum bu ayrılığa Neyse Hoşça kalın 1-2 güne kadar Giderim Hakkınızı helal edin. benden Yana helal olsun Haydi Maxi Ailem 1 sen Sonra Görüşmek Üzere

Not: 1-2 güne kadar gideceğim Şaşırmayın sitede Görürseniz ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Vaaay sende şimdi benim rakibim oluyorsun ha. :ehe: Bu sene girdin diye biliyordum geçmiş olsun. :)

Bende pazar sabahtan itibaren net hayatıma nokta koyacam. Daha net bişey yazmadım ama yakında açıklayacam tam ne yapacağımı.

Seneye sınavda başarılıar. ;)

msw

msw

Üye
Hayırlı Çalışmalar görüşmek üzere

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Saolun ALLAH c.c Cümlemize İyi Yerler Kazanmayı Nasip Etsin. Fişi Çekmeyi Sakın Unutma Ahmet yoksa Tarih tekerrür Eder, Bilişim Yüzünden Kazanamayan İnsanlar Arasında Olursun Haberin Olsun ;)

MSW Saol Dostum ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
PcM@STéR' Alıntı:
Saolun ALLAH c.c Cümlemize İyi Yerler Kazanmayı Nasip Etsin. Fişi Çekmeyi Sakın Unutma Ahmet yoksa Tarih tekerrür Eder, Bilişim Yüzünden Kazanamayan İnsanlar Arasında Olursun Haberin Olsun ;)

MSW Saol Dostum ;)

İşi şansa bırakmak istemediğimden zorda olsa pazar sabah fişi çekiyorum bende. ;)

:bilmem:

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Hoşçakal Pcmaster-van_hoijdonk

Eğitim daha önde gelir,inş seneye ünüversiteli maxici olarak burda olursunuz ;)

Haberci

Haberci

Üye
İnsanın sevdiği şeylerden kendini uzak tutması en azından şu an bile "fişi çekme fikri" çok iyi bir gelişme. Bunlar yani sanal alem gelip geçicidir profesyonel anlamda yapılmadığı sürece ve edinilen bilgi haricinde tamamen zaman öldürücü bir alemdir bunu unutmayınız.Yetişkinler ve hayatını kazanmaya başlayan insanlar için tamam ama henüz ayaklarının üzerine basmamış ve hayata atılmamış tazecik genç beyinlerin ki bu yaşlar genelde 17 den aşşağı zaten bi şey demiyor ama 17 yaştan soraki genç kardeşlerimiz için sanal alem tutku olduğu bağımlılık yaptığı sürece ilerde hakikaten sanal ortamın yararından çok zararını gördüklerini hatırlamaları çok büyük bir kayıp olur sizler gibi bizlerde üzülürüz.Sözün özü net te bağımlı olmamak kaydıyla ve geleceğinizi rayına oturtmadan sorumsuzca ve bana birşey olmaz düşüncesiyle haraket eden arkadaşlarımı bir kez daha düşünmeye davet ediyorum.Adı üzerinde sanal Dünya.Lütfen iyi düşünün.Teşekkürler...

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Güle güle... Yolunuz açık olsun...

cllgr

cllgr

Üye
güle güle yolunuz açık olsun,geleceğiniz önemli arkadaşlar.bunun bir takım kısıtlamalara gitmek yada fedakarlıklarda bulunmak gerekir.bu fedakarlıklar vede çalışmalar işallah size başarı olarak döner.
bide öss sınav tarihinde hasta olununca yada katılamıyacak bir durum oldugunda bunu belgeliyerek sınava sonra girme hakkı yokmu.o tarihe insanın kendini şartlaması bile strese sokar hasta eder yani.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
cllgr' Alıntı:
güle güle yolunuz açık olsun,geleceğiniz önemli arkadaşlar.bunun bir takım kısıtlamalara gitmek yada fedakarlıklarda bulunmak gerekir.bu fedakarlıklar vede çalışmalar işallah size başarı olarak döner.
bide öss sınav tarihinde hasta olununca yada katılamıyacak bir durum oldugunda bunu belgeliyerek sınava sonra girme hakkı yokmu.o tarihe insanın kendini şartlaması bile strese sokar hasta eder yani.

Görüşleriniz için hepinizi Teşekkür Ederim...

cllgr : Bu Konuda Bir Bilgim yok ancak Böyle Birşey olması İmkansız gibi Birşey. yani 1-2 Kişi İçin yapılmaz tekrardan sınav ;)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Sınava girilen bir okulda bir sınıftaki yarışmacıların pardon öğrencilerin cevap anahtarları görevlilerce teslim edilmemişti... Sonra öğrenciler mağdur olmuşlardı... :blink: Hasta olanında gözünün yaşına bakmazlar... İlan edilen tarihte girmek zorundasın... Haberlerde izlemişsinizdir; kimisi düşmüş belini kırmış ve sedye ile sınava giriyordu. Yazık yani!

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Seneye universiteden kendi öğrenci evinden tekrar seni maxicep'de görme umuduylaaa Güle Güle

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Görüşmek üzere dostum kendine iyi bak...

İyi çalışmlar.. ;)

maviss

Üye
byby herşey gönlünce olsun...bnde sınawa gircem senye hepimize bol çalışmalı bir yııll:(:(

hidayet

hidayet

Üye
başarılar diliyorum umarım herşey istekleriniz doğrultusunda ilerler bol şanslar

Caine

Caine

Üye
allah yardımcın olsun kardeşim benim. başarılar dilerim şimdidenn ;)

jöly

Üye
tüm sınava girecek arkadaşlara başarılar dilediğiniz üniversite ve bölümü kazanmanızı temenni ederim :good:

cllgr

cllgr

Üye
PcM@STéR' Alıntı:
Görüşleriniz için hepinizi Teşekkür Ederim...

cllgr : Bu Konuda Bir Bilgim yok ancak Böyle Birşey olması İmkansız gibi Birşey. yani 1-2 Kişi İçin yapılmaz tekrardan sınav ;)

olmaması çok kötü,1-2 sene çalış,emek ver sınav günü hastalan yada başka bişey olsun sınava gireme.vede bütün emekler boşa gitsin yazık valla.neyse hakkınızda hayırlısı olsun emekleriniz boşa çıkmasın başarılar sınava girecek tüm arkadaşlara...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
hakkim gectiyse helal olsun
Allah zihin acikligi versin basarilar dostum..kib.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt