Forumdan anlayanlar bi baksa iyi olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N. O. T. E. 2

Üye
    Konu Sahibi
Forumdan anlayanlar bi baksa iyi olur
[COLOR=""][SIZE=""]Arkadaslar yazdığım her yorumun ardından
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""
Bu yazı çıkıyor hem basında hemde sonunda yazarken gozukmuyor ama gonderirken yorumda gizukuyor nasıl yok edebilirim yardım[/SIZE][/COLOR]

Al iste canlı ornek :)

RowneSM

RowneSM

Üye
Bende yeni gördüm yaptım ama oldumu bakalım

- - - Eklendi - - -

Aynen olmuş yazarken normal çıkıyo gönderince öyle oluyo güzelmiş kardeşim saol :ehe

N. O. T. E. 2

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=... ."DarkRed"]Bende yeni gördüm yaptım ama oldumu bakalım

- - - Eklendi - - -

Aynen olmuş yazarken normal çıkıyo gönderince öyle oluyo güzelmiş kardeşim saol :ehe
[/COLOR]

Mesajlarda neler gosterilsin katagorisinde grafikleri goster isaretli ise isareti kaldır tamamdır

RowneSM

RowneSM

Üye
Yaptım kardeşim olmuşmu ? :D

N. O. T. E. 2

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/profil/secenekler/
Gir En Aşağıda Yazı Seçenekleri Var, Orjinaline geri dön Tıkla.. Düzelmesi Lazım...

Ufak bir sıkıntı daha var herhalgi bir konuya girdigimde.konu basligini son sayfada gosteriyor 1. Sayfada en son yorum yapanlara yer veriyor onceden tam tersiydi bu neden kaynaklanıyor. Onceden dedigim s2 kullanırken simdi note 2 den grdgmde byle oldu

- - - Eklendi - - -

Yaptım kardeşim olmuşmu ? :D

Olmuş olmuş ;)

RowneSM

RowneSM

Üye

Ufak bir sıkıntı daha var herhalgi bir konuya girdigimde.konu basligini son sayfada gosteriyor 1. Sayfada en son yorum yapanlara yer veriyor onceden tam tersiydi bu neden kaynaklanıyor. Onceden dedigim s2 kullanırken simdi note 2 den grdgmde byle oldu

- - - Eklendi - - -

Olmuş olmuş ;)

Bu neye yaradı ya anlıyamadım ? Tek farkettiğim birisi foto paylaşınca onun link olarak çıkması :hmmm

RowneSM

RowneSM

Üye
He birşey daha sorucam ben şimdi yazı rengini falan ordan ayarladımda birisinden alıntı yaptıgımda benım yazı rengım gıbı gozukuyo onu nasıl duzeltıcez ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
He birşey daha sorucam ben şimdi yazı rengini falan ordan ayarladımda birisinden alıntı yaptıgımda benım yazı rengım gıbı gozukuyo onu nasıl duzeltıcez ?

Bu Seçenek Senin Seçeneğin Yani Senin attığın Mesajlarda da Geçerli Alıntılarda da, Onu Şöyle Birşey Yaparsın, Yazı Seçeneklerini Orjinale Al, Sonra Bir Alıntı Yapacağın Zaman Senin Yazdığın Yazıyı Renklendir Alıntı Mesajı Renklenmez :oke:

RowneSM

RowneSM

Üye

Bu Seçenek Senin Seçeneğin Yani Senin attığın Mesajlarda da Geçerli Alıntılarda da, Onu Şöyle Birşey Yaparsın, Yazı Seçeneklerini Orjinale Al, Sonra Bir Alıntı Yapacağın Zaman Senin Yazdığın Yazıyı Renklendir Alıntı Mesajı Renklenmez :oke:

Öylede çok uğraştırmış olucak be

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
sorun cozuldune gore :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt