Duyuru Forumdaki Kural Ihlalleri Hakkında ( Genel Duyuru )

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Forumdaki Kural Ihlalleri Hakkında ( Genel Duyuru )
7-Site içerisinde siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda içeren mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret, kişisel hak ve özgürlüklerini zedeleyen, cinsellik içeren, yasaları ihlal eden vb. yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

16-Forum içerisinde yada Özel Mesaj Sistemi ile, bir üyenin diğer bir üye veya üyeleri rahatsız etmesi, (özellikle bayan üyelere karşı, tanışma istekleri, rahatsızlık verme gibi.) kesinlikle yasaktır.. İhlal edenler, 1 Hafta süresince siteden uzaklaştırılır. Sonrasında tekrarlanırsa, kalıcı olarak siteden uzaklaştırılır.


17-Türklüğü, Cumhuriyeti veya Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini, Devletin yargı organlarını, askeri veya emniyet teşkilatını aşağılayan, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı bölücü, parçalayıcı propaganda ve faaliyetlerde bulunan kişi ve kurumları destekleyen veya bu faaliyette bulunmuş kişilerle alakalı herhangi bir içerik yazılamaz.

Irksal hoşgörüsüzlükle ilişkili veya herhangi bir şahıs, grup veya kuruluş aleyhinde propaganda niteliğindeki içerik


Son zamanlarda tartışma konusu haline gelen (Sagopa Kajmer - Ceza) muhabbetlerinde, Sanatçıların aleyhine yapılan hakaretler, yalan yanlış eleştiriler sıkça görülmeye başladı.
Şahıslar hakkındaki konuşmalar ciddi boyutlara taşınıp üyeler arasında gerginliğe, hakaret seviyesine, peşi sıra gelen tartışmalara yol açmıştır.

Tarihi kişiler ve değerler, saygınlık kazanmış Kurum ve Kuruluşlar, Şirket ve Ticari markalar, Sanatçılar ve Yönetmenler, Ateist Satanist, Amir ve Memur, Atatürk ve Osmanlı, Kürt ve Türk, Suni ve Alevi vb meseleleri, şahısları, değerleri, kültürleri zedelemek, dejenere etmek, küçük düşürmek, Din, Dil ve Irk ayrımcılığına girmek, bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat etmek ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek, tartışma konusu yaratmak ve normal konularda propaganda yaparak mesaj yazmak, polemiğe girmek konuyu farklı boyutlara taşımakta yine yukarda belirtilen kurallara dahildir.

Bu açıklamayı yapmamızın sebebi yukarıdaki iki maddeye uymadığınızı kabul edip "
Uyarı" Anlamadığınızı ve okumadığınızı düşünerek "Hatırlatma" amaçlı duyurmaktır.

Madde ve açıklamalarda belirtildiği üzere bu kurallara uyulmadığı taktirde Yönetim tarafından gerekli "ceza puanı" verilecektir.

Özellikle "Gereksiz Mesajlar Deneme Mesajları" Bölümünde görmezden geldiğimizi düşünerek forum kurallarını hiçe sayan, gereksiz konu ve mesajları abartanların bu duyuruyu dikkate almaları önemle duyurulur.


8-Yöneticilerin gözünden kaçan uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen, mesajın sağ alt köşesindeki "şikayet et" butonunu kullanınız.

Duyuru: Forum Kurallarının İhlali Hakkında (Genel Duyuru)


Bilginize
Keyifli forumlar
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan, Buğra ve Nextman


Metin MF

Metin MF

Üye
Bu gerekliydi adminim, çok teşekkürler.
 
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cok yerinde bir hatirlatma olmuş. Umarım bundan sonra daha dikkatli olunur.
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan
Uhops

Uhops

Üye
Hangi konuda olursa olsun aşırı fanatiklik herzaman zararlıdır. Ben hem sagopa dinlerim hemde ceza.

 
Akıncı

Akıncı

Üye
açıklamanın ne zaman geleceğini merakla bekliyordum.
 
-efşan

-efşan

Üye
İyi oldu bu açıklama.
 
hikmet366

hikmet366

Üye
bencede güzel bir hatırlatma oldu herkeze
 

Samet.25

fazla kaptirip gidilebiliyo bazi konularda dikkatli olmak lazim yaziyi okurken kendimi adliyede savci karsisinda gibi hissettim bende etki yaratti valla ne yalan soleyim .
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Bölüm adı gereksizler olabilir ama kişisel fanatiklik bu bölüme aktarılmamalı arkadaşlar.
 

Benzer Konular

Cevap
20
Görüntüleme
1K
AIS
Selim Baltaci
Cevap
0
Görüntüleme
203
Selim Baltaci
Reşwan
  • Kilitli
  • Sabit
Cevap
0
Görüntüleme
3K
Reşwan


Üst Alt