Forumda üç kagıtcı bişey almayın dediğim için savcılığa verebilirmi.? Yeri değil ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Tamam abicim haklısın konuyu kapatıyorum...
ama şurasını çözemedim sen başka bişeyin peşindesin ne demek abi bu.

Praetor

Emekli Yönetici
Öncelikle bu konunun yeri forumumuzdaki "genel hukuk" bölümüdür.

Sorunuza gelince. Merak ederseniz aşağıda benzer olguları havi Yargıtay kararlarını örnek olarak verdim, okuyabilirsiniz.

"Üç kağıtçı" dediğiniz için size hem ceza davası hem manevi (ve varsa maddi) tazminat talepli hukuk davaları açabilir. Hiçbir engel yok. Yargılama sırasında davanın aleyhinize sonuçlanıp sonuçlanmayacağını, olayı tam olarak incelemeden kestirebilmek güç.
Neticede sarfettiğiniz bir hakarettir ve bunu basın ve yayın yoluyla (internet) yaptığınız için olası bir ceza davasında cezanın ağırlaştırılmış halinden yargılanırsınız.

Yaşınız 16 ise bu suçta indirim sağlayacaktır size.

Sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki, adam kafasına taktıysa ve uğraşır ise en azından sicilinizle oynar. Ki hemen her işyeri sizden Temiz Kağıdı istediği için yaşayacağınız zorluğu tahmin edebilirsiniz. Ama sanmıyorum ki o kadar uğraşsın... Zira hem uzun ve meşakkatli bir süreç hem de pahalı. Avukat tutması gerek sizinle uğraşabilmek için eğer avukat değilse tabii

Sen sen ol, hakaret etme Hele internette hiç etme. Bir anda duvara çarparsın yoksa...

Praetor

Emekli Yönetici
bunu okuyunca aklıma eski bir olay geldi..... sırf hakaret etmem icin ortamı geren birisi vardı...
srbebi bumuydu yoksa...
Tahrik varsa indirim cezasızlığa kadar gider... Ama tabii ki tuzağa düşürmek için yapmış da olabilir. Bir nevi çarpsın diye Mercedes'in önüne kendini atan dilenci çocuk gibi...

Korkma Sadece Seni korkutmaya çalışıyor hiç bişey olmaz merak etme

Catty

Emekli Yönetici
Eğer benim gibi taktımı yapar tiplerden ise, yapar.

Tahrik varsa indirim cezasızlığa kadar gider... Ama tabii ki tuzağa düşürmek için yapmış da olabilir. Bir nevi çarpsın diye Mercedes'in önüne kendini atan dilenci çocuk gibi...

benim hakaret etmem icin hakkaten cok ugrasmaları lazım... cezası olsun olmasın...

Konu Sahibi
tamam saolasınız. inş bişey olmaz..

--------------- Ekleme ---------------

ama burası forum forumunda anlamı herkez kendi düşüncesini özgürce yazabileceğini düşünüyordum...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Adam senle kafa buluyor sana kaç kere söyledik dalga geçiyor seninle takma bu kadar

Adamla konuştuum seni savcılıga vermiş 29 şubatta Duruşmanız var

Catty

Emekli Yönetici
O zaman ben bir kaç kişiyi şikayet edeyim , hayatım kurtulur en azından Hocamın eşi savcı , ona şikayet etcem.

Konu Sahibi
tamam beyler eyw. saolasınızz.çok kaliteli güzel bir forum hemen dertlere derman cevap geliyor çok güzel bir aile maxicep..

MonRêve

Üye
Ya adamın işi gücü yok seninlemi uğrasıcak korkma

Praetor

Emekli Yönetici
Kilitlenmesine gerek yok. Belki daha sonra bu konuda sorusu olan birisi çıkacak, bilemeyiz.
Konu açık ve hukuk bölümünde.

Bir şey yapamaz hemde hiç bir şey Rahat ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...