yasirarslan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Forumda Türkçe düzgün kullanılmamakta ve bu durum beni çok üzmektedir(sizleride sanırım) Yöneticilerimizden istek, bir takım oluşturulsun ve Türkçeyi düzgün kullanmayanlar ihbar edilsin ya da pm ile bu takım uyarsın onları ...
ben böyle bir takım için gönüllü üyeyim mesela mesajlarda "çok tenkü","çoq güzel""en güzel" v.b. gibi kelimeler Türkçemizi rezil ediyor Lütfen arkadaşlar biraz daha dikkatli olalım bu konuda Türkçe thurkcheleşmesinDuyarlı Olacağınıza inanıyorum
Duyarlılığın için teşekkür ederim dostum......epeyi dikkat ediyorum ama arada bir kaç kelime eksik yazıyoruz
hatta konu başlıkları bile türkçe değil artık 'k' yerine 'q' kullanılıyor genelde
Bu konuda uyarımızı yapmıştık daha önceleri de, Kurtoğlu ilgili duyurunun adresini vermiş zaten.
Ancak, hiç bir üyeye Türkçe'yi düzgün kullanmıyor diye uyarı puanı veremeyiz. Eğer böyle yaparsak forumda uyarı almayan kaç üye kalır? Uyarı puanı vermeden de böyle bir şey yapamayız, çünkü üyelerin kendi tercihidir bu. Üzgünüm ama bizim yönetim olarak yapabileceğimiz tek şey bu konuda duyuru yayınlamaktır ki onu da yaptık zaten.
İyi forumlar.
Herşeyden önce Amaçsızdır.Son zamanlarda bırakın Türkçe'yi düzgün kullanmayı yeni üye olup her konuya ana bacı küfür yazan insan görünümlü yaratıklar peydah olmaya başladı. Adamın üç rakamlı ceza puanları olmuş yeni üye bir de. Küfür etmek acizliktir, ahlaksızlıktır.
Herşeyden önce Amaçsızdır.
Burada küfür edilse yada uygunsuz konusulsa ne geçiyor insanların ellerine bilmiyorum..
Millet olarak bir kısım, yemek yediği kaba .... diye giden bir söz var onu çok iyi uyguluyor bunu siteye uyarlarsak da siteden istediğini alıyor ve sonra yapıyor işte kendince birşeyler ..
Doğan kardeşim zaten gerek te yok. Türkçe karakterler kullanarak daha ciddi, daha okunabilir mesajlar yazmak varken eyw demenin saul demenin anlamı yok ki. Hem Türkçe'yi güzel kullanalım ki diğer forumlardan farkımız daha net açığa çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?