bydexer Üye Konu Sahibi mstf_l' Alıntı: su an kullanılmıyor diye biliyorum cunku cok kisi gordum asıl hesabı banlıyken giren Genişletmek için tıkla ... Ben 2 tane fake hesap açmıştım da ordan biliyorum yani
mstf_l' Alıntı: su an kullanılmıyor diye biliyorum cunku cok kisi gordum asıl hesabı banlıyken giren Genişletmek için tıkla ... Ben 2 tane fake hesap açmıştım da ordan biliyorum yani
bydexer Üye Konu Sahibi mstf_l' Alıntı: bunu yapmamalıydın Genişletmek için tıkla ... Çoktan yaptım ve bu olaydan yönetimi haberdar ettim,sağolsunlar gayet olgunlukla ve anlayışla karşıladılar bu olayı ve asıl hesabımı geri verdiler;diğer 2 fake hesabım şu an sınırsız banlı durumda can çekişiyo
mstf_l' Alıntı: bunu yapmamalıydın Genişletmek için tıkla ... Çoktan yaptım ve bu olaydan yönetimi haberdar ettim,sağolsunlar gayet olgunlukla ve anlayışla karşıladılar bu olayı ve asıl hesabımı geri verdiler;diğer 2 fake hesabım şu an sınırsız banlı durumda can çekişiyo
bydexer Üye Konu Sahibi mstf_l' Alıntı: iyi o zaman panik yok Genişletmek için tıkla ... No Panic+No Stress+No Problem=Yes Security
mstf_l' Alıntı: iyi o zaman panik yok Genişletmek için tıkla ... No Panic+No Stress+No Problem=Yes Security
Türe Üye bydexer' Alıntı: Zaten şu an yanlış bilmiyosam IP ban aktif olarak uygulanıyor ----------Eklendi @ 11:26:55 ---------- Yazıldı @ 11:26:15 ---------- Kastedilen IP o değil,farklı bi IP Genişletmek için tıkla ... niye ezdin beni şimdi ----------Eklendi @ 12:08:15 ---------- Yazıldı @ 12:07:39 ---------- bydexer' Alıntı: No Panic+No Stress+No Problem=Yes Security Genişletmek için tıkla ... +1
bydexer' Alıntı: Zaten şu an yanlış bilmiyosam IP ban aktif olarak uygulanıyor ----------Eklendi @ 11:26:55 ---------- Yazıldı @ 11:26:15 ---------- Kastedilen IP o değil,farklı bi IP Genişletmek için tıkla ... niye ezdin beni şimdi ----------Eklendi @ 12:08:15 ---------- Yazıldı @ 12:07:39 ---------- bydexer' Alıntı: No Panic+No Stress+No Problem=Yes Security Genişletmek için tıkla ... +1
bydexer Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: niye ezdin beni şimdi ----------Eklendi @ 12:08:15 ---------- Yazıldı @ 12:07:39 ---------- +1 Genişletmek için tıkla ... Ezmek mi?Lütfen yanlış anlamayın beni,o cümleyi yazmamın amacı sizi ezmek değildi;sadece cümlenizdeki minik bi hatayı düzeltmekti
Türe' Alıntı: niye ezdin beni şimdi ----------Eklendi @ 12:08:15 ---------- Yazıldı @ 12:07:39 ---------- +1 Genişletmek için tıkla ... Ezmek mi?Lütfen yanlış anlamayın beni,o cümleyi yazmamın amacı sizi ezmek değildi;sadece cümlenizdeki minik bi hatayı düzeltmekti
bydexer Üye Konu Sahibi Astrosman' Alıntı: Misafirler.... sitemizi ele geçirmek isteyen uzaylılar Genişletmek için tıkla ... Hakikaten de forumda hangi bölüme girsem sayıları kayıtlı üyelerden fazla
Astrosman' Alıntı: Misafirler.... sitemizi ele geçirmek isteyen uzaylılar Genişletmek için tıkla ... Hakikaten de forumda hangi bölüme girsem sayıları kayıtlı üyelerden fazla
bydexer Üye Konu Sahibi ForeverAlone";4212475][FONT="Tahoma' Alıntı: Bence bu konuyu görmek için üye olmanız lazım diye bir şey açılsın Genişletmek için tıkla ... Aklıma gelmedi değil
ForeverAlone";4212475][FONT="Tahoma' Alıntı: Bence bu konuyu görmek için üye olmanız lazım diye bir şey açılsın Genişletmek için tıkla ... Aklıma gelmedi değil
Revengeful Emekli Yönetici ForeverAlone";4212475][COLOR="Black' Alıntı: Bence bu konuyu görmek için üye olmanız lazım diye bir şey açılsın Genişletmek için tıkla ... Dediğiniz şey amatör sitelere yakışan bir uygulama olur sadece.[/COLOR]
ForeverAlone";4212475][COLOR="Black' Alıntı: Bence bu konuyu görmek için üye olmanız lazım diye bir şey açılsın Genişletmek için tıkla ... Dediğiniz şey amatör sitelere yakışan bir uygulama olur sadece.[/COLOR]
mstf_l Üye Revengeful' Alıntı: Dediğiniz şey amatör sitelere yakışan bir uygulama olur sadece. Genişletmek için tıkla ... Bence de biz anca eklentilerimiz gizleriz
Revengeful' Alıntı: Dediğiniz şey amatör sitelere yakışan bir uygulama olur sadece. Genişletmek için tıkla ... Bence de biz anca eklentilerimiz gizleriz
"ForeverAlone" Üye Revengeful' Alıntı: Dediğiniz şey amatör sitelere yakışan bir uygulama olur sadece. Genişletmek için tıkla ... Peki şuan beni ezmiş oldun ( )
Revengeful' Alıntı: Dediğiniz şey amatör sitelere yakışan bir uygulama olur sadece. Genişletmek için tıkla ... Peki şuan beni ezmiş oldun ( )
bydexer Üye Konu Sahibi ForeverAlone";4212512][FONT="Tahoma' Alıntı: Peki şuan beni ezmiş oldun ( ) Genişletmek için tıkla ... Ortada ezme falan yok,alınmayın lütfen
ForeverAlone";4212512][FONT="Tahoma' Alıntı: Peki şuan beni ezmiş oldun ( ) Genişletmek için tıkla ... Ortada ezme falan yok,alınmayın lütfen