bydexer
Üye
-
Konu Sahibi
-
çoğu banlı üye dısardan bakıyolar .d
Katılıyorum fakat "Site hakkında" bölümü olsa daha iyi olurdu sanki. Bu bölüme daha çok misafir baktığı için sanırım buraya açtın. Neyse misafirler üye olarak paylaşım yapabilir, paylaşımlardan çıkarım yapabilir ve burada bir çok konuda deneyimli insanlardan yardım alabilirler. Hem sitede mesaj yazmaya başlayınca yeni dostlar ve ufukların kapısıda aralanır. Hem devamlı takip ettiğiniz bir site sizin için günlük sorunlardan uzaklaşmak için bir eğlence merkezine yada sohbete ihtiyaç duyduğunuzda bir arkadaş sıcaklığı yaratır. Gerisini hepiniz üye olduğunuzda yazacağım. Hadi bakalım...
nedenkı
----------Eklendi @ 23:28:22 ---------- Yazıldı @ 23:27:33 ----------
ne cok yazdın öyle ya
Az yazmak bana eziyet geliyor.
Katılıyorum fakat "Site hakkında" bölümü olsa daha iyi olurdu sanki. Bu bölüme daha çok misafir baktığı için sanırım buraya açtın. Neyse misafirler üye olarak paylaşım yapabilir, paylaşımlardan çıkarım yapabilir ve burada bir çok konuda deneyimli insanlardan yardım alabilirler. Hem sitede mesaj yazmaya başlayınca yeni dostlar ve ufukların kapısıda aralanır. Hem devamlı takip ettiğiniz bir site sizin için günlük sorunlardan uzaklaşmak için bir eğlence merkezine yada sohbete ihtiyaç duyduğunuzda bir arkadaş sıcaklığı yaratır. Gerisini hepiniz üye olduğunuzda yazacağım.Hadi bakalım...
çoğu banlı üye dısardan bakıyolar .d
Kaç misafir geldi
Banlandıktan sonra başka isimlede giriş yapamıyorlar. Af çıkması lazım
alınıyor ama ıp ban olsa daha iyi olur
alınıyor ama ıp ban olsa daha iyi olur
Evet ama kotayı sıfırlar yıne alır statık degıl kı ıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?