:hih:
Love Prince Üye loss_pain' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: kime? şu aralar kmseye geçmiyo sanırm Genişletmek için tıkla ... öylemi dersin
loss_pain' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: kime? şu aralar kmseye geçmiyo sanırm Genişletmek için tıkla ... öylemi dersin
loss_pain Üye minoo' Alıntı: kime? şu aralar kmseye geçmiyo sanırm Genişletmek için tıkla ... Kendine gel
Perfect! Üye minoo' Alıntı: hayır Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- bu arada benim geçmesede biri bana çok pis geçiriyo ama olsun
minoo' Alıntı: hayır Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- bu arada benim geçmesede biri bana çok pis geçiriyo ama olsun
haltie Üye iftiraaaaaaaaaaaaaaa nazı geçmiyor kimseye ama samimi olduğun insanlar var misal ben nazın geçmiyorsa bundan sonra nazın geçmeyecektir lafları görecek bundan sonra
iftiraaaaaaaaaaaaaaa nazı geçmiyor kimseye ama samimi olduğun insanlar var misal ben nazın geçmiyorsa bundan sonra nazın geçmeyecektir lafları görecek bundan sonra