tempestshine klasik mi? :D
Maxillaris Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: İnsanların neye inanıp inanmadıklarına kimse karışamaz ve bunu kullanarak hakaret edemez. Yazdığınız mesajlara dikkat edin bir daha ki sefere. Genişletmek için tıkla ... Bak şunu söyleyeyim söylemeyecektimde. Benim kendi sitem olsa. Bir ateist gördüğüm anda ana avrat söverim yemin ederim .
Revengeful' Alıntı: İnsanların neye inanıp inanmadıklarına kimse karışamaz ve bunu kullanarak hakaret edemez. Yazdığınız mesajlara dikkat edin bir daha ki sefere. Genişletmek için tıkla ... Bak şunu söyleyeyim söylemeyecektimde. Benim kendi sitem olsa. Bir ateist gördüğüm anda ana avrat söverim yemin ederim .
Maxillaris Üye Konu Sahibi BrainFree' Alıntı: maxillaris: Dopsy Dopsy: incici : Genişletmek için tıkla ... bayağı güldüm dostum
Maxillaris Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: 1,5 milyar mücahit geliyorum dedi ! Genişletmek için tıkla ... O kadar müslüman varmı ya dünyada
Rambo_FT' Alıntı: 1,5 milyar mücahit geliyorum dedi ! Genişletmek için tıkla ... O kadar müslüman varmı ya dünyada