Forumda İsim Vermeden Ona Buna Laf Atanlara Uyuz Olanlar Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
devlet yurtları baya sıkıntılı oluyormuş duydum onu :D ama okulun kendi yurtlarını araştırdım itü sözlük'ten falan. 2 kişilik olanları güzel gözüktü bana. odanın kendi tuvaleti ve banyosu var <3<3
Vallah bizim okulun anlaşmalı olduğu özel yurtların odaları falan iyide yemeklerini arkadaşlar sevmiyor :ehe

Mert

Mert

Üye
ah şu özel yurtlar. ne güzel yurt çıkana kadar onlarda kalacaktım, adamlar direk 1 yıllık senet yapıyolar :D
yemekhanede öğlen 2 akşam 3 liraymış. iyidir herhalde, dimi :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben kendi evimde kaldığım için bilemem :D Ama arkadaşlar ayda 800 veriyor. Servis vs ücretsiz onlar için. Ama yurtta kalmayanlar ve hatta okula 20000 lira bile verenler servisi ücretli kullanıyor ilginç bir durum :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
devlet yurtları baya sıkıntılı oluyormuş duydum onu :D ama okulun kendi yurtlarını araştırdım itü sözlük'ten falan. 2 kişilik olanları güzel gözüktü bana. odanın kendi tuvaleti ve banyosu var <3<3
Okul yurdu torpil olmadan çıkmaz. Ablamdan biliyorum. :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Maalesef kimseyle buluşmayı planlamıyorum :D

Mert

Mert

Üye
Oğuz ankara'yı bırakırken sana vasiyetim. Mert ağabeyi gör ve bana buluşmadan resim at hacı :D

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Oğuz ankara'yı bırakırken sana vasiyetim. Mert ağabeyi gör ve bana buluşmadan resim at hacı :D
Mutlaka. :D Atılım'a gidip özellikle güzel kızlara "Mert abiyi nerede bulabilirim?" diye soracağım. :D

• Beğen
Tepkiler: Mert

Revengeful

Emekli Yönetici
[
Mutlaka. :D Atılım'a gidip özellikle güzel kızlara "Mert abiyi nerede bulabilirim?" diye soracağım. :D
Oooo ne demezsin zaten okulun en yakışıklı adamıyım ve çevremden kız eksik olmuyor :d: Allah allah :D

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
:yagmur:

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:sirit:

Serhan

Serhan

Üye
İsim vermek istemiyorum ama merve arkamdan konuşmuş

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
34. Sıraya talibim bende girmek istiyorum :)

@Praetor

Son düzenleme:

Üst Alt